Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kreveti (dimenzije 200 x 160 cm)

Najprodavanije
1.
Bračni krevet 160 cm Dalasi (S podnicom)
232,90 €
2.
Bračni krevet 160 cm Mivory (bijela) (S podnicom)
388,90 €
3.
Bračni krevet 160 cm Luzir
Bračni krevet 160 cm Luzir
Na eksternom skladištu
-25%
201,90 €
269 €
4.
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Na eksternom skladištu
-29%
427,90 €
599 €
5.
Bračni krevet 160 cm Bargo
Bračni krevet 160 cm Bargo
Na eksternom skladištu
-28%
279,90 €
389 €
6.
Bračni krevet 160 cm Gaila
Bračni krevet 160 cm Gaila
Na eksternom skladištu
180,90 €
7.
Bračni krevet 160 cm Karilla (s podnicom) (neo mint)
375,90 €
10.
Kontinentalni krevet 160 cm Amarydia (fresh 32)
781,90 €
Ostalo najprodavanije

Kreveti 160x200 cm jedna su od najpopularnijih dimenzija bračnih kreveta. Pružaju dovoljno prostora za spavanje dvoje, a istovremeno ćete i dalje biti blizu svog partnera. Često ovi kreveti postanu prvi zajednički partnerski krevet. Ako imate malu spavaću sobu, idealan je kompromis između klasične varijante 180x200 cm i uske varijante 140x200 cm Čitajte više.

Kvaliteta dobrog sna ne ovisi samo o madracu, već i o okviru kreveta. Neki okviri škripe, bude nas noću i ne jamče miran san. Kod kreveta s metalnim okvirom to se jednostavno rješava gumenim jastučićima koji se montiraju na spojne dijelove.

Kreveti s prostorom za odlaganje su idealni za brzo pospremanje spavaće sobe. Jednostavnim preokretom madraca dolazite do skladišnog prostora u koji možete sakriti jastuke, poplune, deke ili prekrivače. Bračni krevet bez prostora za odlaganje obično stoji na nogama i samim tim krevet izgleda prozračno. 

Važan dio kreveta je madrac. Možete odabrati kompletan bračni krevet s madracima ili zasebni okvir bez madraca. U tom slučaju preporučamo odabir prema vašim zahtjevima, bilo da se radi o pjenastoj, s oprugama ili ortopedskoj varijanti. Kako odabrati onaj pravi madrac? Praktične savjete možete naći upravo ovdje.

Bilo da su u pitanju drveni, tapecirani ili metalni kreveti, sve ih treba pravilno kombinirati s noćnim ormarićem, lampom i komodom. Osjećaj topline i ugodnosti možete stvoriti mekim tepihom ili udobnom foteljom

Veličina bračnog kreveta 160x200 pogodna je za manju spavaću sobu. Gdje je svaki kvadratni centimetar važan, ne preporučamo odabir veličine 180x200. Također morate misliti na prostor oko kreveta - slobodno kretanje, otvaranje ormara ili noćnih ormarića. Metalni krevet posebno je prikladan za romantične spavaće sobe. Samo na vašim željama i stilu same spavaće sobe ovisi hoćete li odabrati bijeli ili crni dizajn.Dimenzije 200 x 160 cm picture 0

Metalni kreveti imaju nekoliko prednosti. Visoka čvrstoća, nosivost i izdržljivost. Metalni kreveti su jednostavni za rukovanje. Metalne okvire kreveta nije teško održavati. Potrebno ih je zaštititi od hrđe, no uz pravilno održavanje željezo se smatra izdržljivim materijalom. Opasnost od savijanja pod većom težinom znatno je manja nego kod klasičnih drvenih kreveta. Svakako ćete biti zadovoljni njihovom cjenovnom dostupnošću.

Moglo bi Vas zanimati:

5 inspiracija zahvaljujući kojima ćete dobiti prekrasan provansalski interijer

5 stvari koje morate znati kada kupujete novi krevet

Kvalitetan krevet doprinosi zdravom snu

Za lako ustajanje i prozračivanje donjeg dijela madraca, visina kreveta skupa s madracima treba biti 50-65 cm. Viši kreveti koji su prikladni uglavnom za starije osobe, više osobe i trudnice općenito su boxspring kreveti. Sastoje se od trodijelne konstrukcije u kojoj se nalazi i madrac, tako da ga ne morate posebno kupovati.

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.