Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Na razvlačenje kreveti

Ako ste ljubitelj višenamjenskog i praktičnog namještaja, krevet na razvlačenje je pravi izbor za vašu spavaću, dječju ili gostinjsku sobu. Takav krevet može se u nekoliko trenutaka transformirati iz jednostrukog kreveta dimenzija 80x200 cm ili 90x200 cm u krevet s pomoćnim ležajem dimenzija do 160x200 cm. Budući da ne zauzima puno prostora tijekom dana, pogodan je za manje stanove i garsonijere. Kreveti na razvlačenje također mogu iznenaditi svojim izgledom, tako da sigurno nećete požaliti kupnjom takvog kreveta.  Čitajte više.

Praktična funkcija kreveta na razvlačenje nije samo u skrivenom krevetu. Takvi kreveti čak imaju i prostor za odlaganje ispod dijela na izvlačenje. Najčešće je u obliku izvlačenja s jednom velikom ili više manjih ladica. Ovaj prostor možete koristiti za igračke, sezonsku odjeću ili rezervne navlake ili deke. Kreveti na razvlačenje koji se prodaju s podnicom i madracem mogu ubrzati vrijeme pri kupnji novog kreveta. 

Kreveti na razvlačenje izrađuju se u raznim neobičnim modelima i od različitih materijala. U ponudi ćete pronaći elegantne i moderne drvene krevete na razvlačenje, bilo od jeftinijeg laminata ili od visokokvalitetnog punog drva. Mogu biti potpuno jednostavni ili sa stranicama ili prednjim uzglavljem. Tapecirani kreveti na razvlačenje pružit će Vam udobnost zahvaljujući mekanoj presvlaci i ispuni od PUR pjene. Zahvaljujući širokoj paleti uzoraka i boja, oduševit će ljubitelje šarenog namještaja. 

Krevet na razvlačenje u dječjoj sobi

Krevet na razvlačenje idealan je izbor za obitelji s više djece. Sklapanjem kreveta tijekom dana dobivate više prostora za igru. Stoga tepih postavite blizu kreveta ili direktno ispod kreveta. Krevet na razvlačenje možete koristiti i s jednim djetetom kada vam dođe prijatelj ili želite spavati s njim. Ako imate više djece, možete koristiti krevet na razvlačenje na kat koji nudi tri kreveta u tri visine.

Krevet na razvlačenje u gostinjskoj sobi ili za samce

Krevet na razvlačenje uštedjet će Vam prostor u manjem stanu ako živite sami. S obzirom da ćete krevet razvlačiti samo povremeno, stvarate prostor za više ormarića ili komoda. Njih možete premjestiti kada je krevet razvučen. Krevet na razvlačenje za odrasle u dnevnoj sobi jednostavno možete pretvoriti u udobnu sofu kupnjom velikih jastuka

Preporučljivo je kupiti krevet na razvlačenje u obliku kauča za dvije osobe za gostinjsku sobu. Takav krevet ima već ugrađen madrac, tako da štedite novac. 

Ako imate ograničen budžet i primarno tražite jeftine krevete na razvlačenje, u našoj akciji pronaći ćete široku ponudu pristupačnih modela s odličnom opremom. Ako Vam ne smeta malo korišten, raspakiran ali nov krevet, svakako ne propustite naš bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

Smještaj za neočekivane goste

Kvalitetan krevet doprinosi zdravom snu

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.