Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Dječji kreveti

Dječji krevet nije samo komad običnog namještaja. To je kraljevstvo naše djece. Stoga pažljivo birajte krevet za svoju djecu. Osim na izgled, pripazite i na njegovu funkcionalnost i odabir pravog madraca. Dijete ne mora svoje slobodno vrijeme u dječjoj sobi provoditi samo u krevetu. Također se može udobno smjestiti u vreću za sjedenje ili dječju fotelju. Slobodno vrijeme može iskoristiti za igru ​​na mekanom tepihu ili crtanje za dječjim stolom sa stolicama. Starija djeca radije igraju računalne igrice za stolom s ergonomskom stolicom. Čitajte više.

Važni parametri pri odabiru dječjih kreveta:

  1. Dob djeteta – kolijevke i kreveti s pregradama protiv pada najprikladniji su za najmlađe; za stariju djecu proizvođači su izmislili krevete u obliku automobila, dvoraca ili kućica; za tinejdžere su veliki kreveti dimenzija 80x200 cm ili 90x200 cm s raznim ladicama, s prostorom za odlaganje ili s ugrađenim radnim stolom.

Spol djeteta - ako kod kuće imate malu princezu ili viteza, sigurno će ih obradovati kreveti za djevojčice i dječake s temom bajke; uz tematski krevet dobro će poslužiti i posteljina izrađena posebno za djecu s upečatljivim uzorcima omiljenih junaka iz bajki ili s motivima životinja

  1. Tvrdoća madraca - kako je djetetova kralježnica još u razvoju, važno je da ima dobru potporu. Preporučljivo je odabrati krevet koji se prodaje zajedno s podnicom i madracem. Ako je krevet bez madraca, kupite tvrđe madrace s oznakom T4 i T5.

Zaobljeni rubovi – tijekom igre ili jednostavne nepažnje lako se može dogoditi da se dijete udari o rub kreveta. Ako su rubovi oštri, posljedice mogu biti znatno neugodnije nego kod zaobljenih.

Ako uzmete u obzir zdravstveni aspekt, funkcionalnost i želje vašeg djeteta, onda je odabir dječjeg kreveta već odlučujući za vas. Nekima se više sviđaju masivni drveni kreveti, a drugima dizajnerski ili jeftini dječji kreveti. Nemojte svojoj djeci odmah kupiti krevet za odrasle misleći da ćete uštedjeti novac. Takav krevet djeci može biti neudoban, a u najgorem slučaju čak i opasan.

Pobrinite se da dijete ima dovoljno svjetla i zraka dok se igra ili opušta. Proizvođači nude razne ukrasne lampe za noćne ormariće, koje se mogu koristiti dok dijete ne zaspi ako se boji mraka. Kod problema s uspavljivanjem mogu pomoći i zastori i zavjese koji ne moraju potpuno zamračiti dječju sobu.

Ukoliko još uvijek niste sigurni koji je dječji krevet najprikladniji za vašeg mališana pogledajte upute kako odabrati dječji krevet. Ako imate ograničen budžet i prvenstveno tražite jeftine dječje krevete, pronaći ćete široku ponudu pristupačnih modela s odličnom opremom. Sniženja ili razne akcije također mogu poslužiti. Ako vam ne smeta malo korišten, neraspakiran ili potpuno novi dječji krevetić, svakako ne propustite bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

Dječji kreveti koje će Vaši klinci obožavati

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati onaj pravi?

Dječja soba - Uredite ju lijepo i praktično

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.