Home Inspiracija za dječju sobu KREVET ZA DJEČJU SOBU: KAKO ODABRATI ONAJ PRAVI DJEČJI KREVET?

KREVET ZA DJEČJU SOBU: KAKO ODABRATI ONAJ PRAVI DJEČJI KREVET?

by blog.zondo.hr

Organiziranje idealnog sna za mališan zahtjeva nekoliko etapa. Dječju sobu i zapravo spavaću sobu morate mijenjati u skladu s dobom djeteta. Tipično, to je uglavnom dječji krevet koji će se razlikovati za dijete predškolske dobi, školarca, a možda čak i kasnije za studenta. Cjelokupni asortiman broji desetke varijanti dječjih kreveta u raznim dezenima i bojama.

Krevet na kat 200 x 80 cm od borovine za ugodan i miran san vaše djece.
Krevet na kat Sana joha 200 x 80 cm

Kad kupujete dječji krevet, razmislite o tome kako će se novi komad namještaja uskladiti s postojećim namještajem i kako će ispuniti cijelu sobu. Ni u dječjoj sobi ne zaboravite na prozračnost cijelog prostora. Za manju djecu kupite krevet s bočnim stranicama, za krevete na kat zaštitne ograde su prijeko potrebne.

Sadržaj:

1.1. Ne štedite pri odabiru kreveta za djecu, oni zaslužuju istu kvalitetu kao i Vi.

1.2. Dječaci će odlično spavati u krevetu s dizajnom kamiona

1.3. Kreveti s prostorom za odlaganje daju prostor za posteljinu i sezonsku odjeću

1.1. Ne štedite pri odabiru kreveta za djecu, oni zaslužuju istu kvalitetu kao i Vi.

Krevet koji je prevelik isprva je beskoristan. Dječje krevete možete pronaći u veličinama već od 160 centimetara. Kod nekih tipova krevet možete povećati preklapanjem jednog ili oba kraja. Odaberite krevet za dijete širine najmanje 80 centimetara, idealna visina kreveta, čak i s madracem, je od 45 do 55 centimetara. Nemojte štedjeti pri odabiru, čak i malo dijete treba imati jednako kvalitetan madrac kao i odrasla osoba.

Krevet Keith na razvlačenje za dvoje djece. Viši dio kreveta ima zaštitne pregrade koje štite od pada. Zaštitne pregrade se mogu odmontirati. Donji ležaj se nalazi pod krevetom i može se jednostavno izvući. Dvije ladice služe kao prostor za odlaganje. Gumeni kotačići ladica neće oštetiti podove.
Dječji krevet Keith 200 x 90 cm

Prije odabira madraca usredotočite se na podnicu. U trgovinama ju možete pronaći ili od čvrstih letvica ili podesive. Imajte na umu da premekan krevet šteti vašim mališanima, ne podržava pravilan položaj kralježaka, a djetetova kralježnica tada je sklonija defektima u rastu. Pobrinite se da krevet ostane dovoljno prozračen zahvaljujući korištenim materijalima.

Krevet na razvlačenje Tiana ima pregradu i donji izvlačni ležaj. Donji ležaj je za 10 cm niži od gornjeg. Gumeni kotačići neće ogrebati drvene podove.
Dječji krevet Tiana 200 x 90 cm

Također razmislite koji materijal preferirate. Prirodno masivno drvo izgleda sjajno, namještaj je robustan i može izdržati ludorije vaše djece. Ali morate se pomiriti s činjenicom da zahtijeva više održavanja. S druge strane, laminat ima osjetno veću paletu boja, djeca ga mogu i politi, a Vama je dovoljno povremeno brisati namještaj krpom za prašinu.

1.2. Dječaci će odlično spavati u krevetu s dizajnom kamiona

Među dječjim krevetima dostupni su mnogi uzorci, veličine, dizajn i tematske serije i boje. Za dječaka je krevet u dizajnu vatrogasnog kamiona odličan izbor, djevojčice će oduševiti krevet s toboganom, stiliziranim vrtom ili kućom s prozorima. Krevetić izgleda nevjerojatno, kao da je savršena kopija bajkovite kućice.

Jednostruki krevet Fairy u obliku vatrogasnog kamiona je savšren izbod za dječaka za ugodan i miran san a vaše djete će se u njega zaljubiti na prvi pogled.
Jednostruki krevet Fairy 70 cm

Posebno će malim trkačima dobro doći vrlo popularan krevet u obliku vatrogasnog kamiona. Gotovo ste sto posto sigurni da će mu se veseliti svaki večer. Možete birati između nekoliko boja i dizajna. Popularnei su i kreveti na kat od punog drva. Mogu imati mjesta za odlaganje, ali na tržištu postoji i krevet na kat bez donjeg ležaja gdje možete bez problema smjestiti dječji stolić ili regal.

Svojoj djeci možete osigurati siguran san s krevetom s čvrstom pregradom. Ne morate se toliko bojati da će vaše dijete nakon pustih snova ili silnih “putovanja” završiti na podu s ozljedom. Barijere su također varijabilne i možete ih kupiti u kombinacijama boja i više nijansi.

Dječji krevet Emelda za stariju djecu. Krevet je osiguran zaštitnim pregradama koje štite od pada. Krevet ima stabilne noge. Gumeni kotačići ladica neće oštetiti podove.
Dječji krevet Emelda 90 x 190 cm

Ne zaboravite da je osnova dobrog djetetovog sna pravilno postavljanje kreveta. Prema kineskom učenju Feng Shui, trebali biste joj prisloniti čelo na čvrsti zid i postaviti je izvan izravne linije između prozora i vrata. Ne ostavljajte pokretne igračke iznad kreveta koje bi mogle ometati dječji miran san. Također, ne ostavljati police na zidu neposredno iznad kreveta.

1.3. Dječji krevet s prostorom za odlaganje nudi prostor za posteljinu i sezonsku odjeću

Potrebnu harmoniju u dječjoj spavaćoj sobi možete osigurati spuštenim zavjesama ili roletama. Ako je moguće, noću uvijek ostavite zatvorena vrata. Mučite li se malo u dječjoj sobi s prostorom? Kreveti s prostorom za pohranu pomoći će vam da se oslobodite briga. Ovdje možete pronaći mjesto za posteljinu, sezonsku odjeću, nepotrebne ili smetajuće igračke.

Praktičan set za dječju sobu koji se sastoji od kreveta, PC stolića, ormara i stuba. Idealno za manje prostore. Izrada od kvalitetne MDF ploče. Vrata i ladice imaju površinu od akrilne lakirane folije debljine 0,8 mm.
Dječji krevet Ruby IV S 200 x 80 cm

Nijedna druga stvar ne utječe na cjelodnevno raspoloženje i opće raspoloženje djece u tolikoj mjeri kao kvalitetan san. To vrijedi sto puta više za djecu. Imate li jedino dijete kod kuće ili već imate više djece različite dobi? Svakako im pokušajte stvoriti mirno mjesto za spavanje, gdje će sanjati samo lijepe snove i gdje će im biti potpuno ugodno u nadolazećem danu.

Bilo da za svoje mališane ili velike kupujete čvrste, laminatne ili krevete na kat, njihovoj kupnji posvetite dovoljno pažnje. U prosjeku trećinu života provedemo u krevetu, a djeca svakako zaslužuju da se ujutro poput Vas probude svježa, odmorna i puni energije.

Jeste li svojoj djeci već kupili novi krevet? U komentaru ispod članka napišite zašto ste baš taj odabrali, čime se vodite pri kupnji i dajte savjet ostalim čitateljima.

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke i prekrivači za krevet.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Dječje stolice. Za ugodno sjedenje i učenje za vaše mališane
  • Dječje sobe. Inspirišite se kako opremitu dječju sobu

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like