Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Konferencijske stolice

Konferencijske stolice jedan su od najvažnijih elemenata dvorane za sastanke ili konferencije. Ako želite da sastanci budu stvarno učinkoviti, potrebno Vam je udobno sjedenje. No, mogu se koristiti i u klasičnim uredima, školama ili čekaonicama. Vrlo su funkcionalne i većinu je moguće horizontalno složiti, tako da se mogu lako složiti jedna na drugu nakon sastanka bez zauzimanja dodatnog prostora. Čitajte više.

Stolice za sastanke mogu biti opremljene naslonima za ruke koji povećavaju udobnost sjedenja. Međutim, one bez naslona za ruke zauzimaju manje prostora. Također ih možete pronaći u različitim dezenima, što se materijala tiče. Pogledajmo njihove prednosti i nedostatke.Konferencijske picture 0

Kožne stolice su najluksuznija vrsta stolica koje su prikladne za urede rukovoditelja i urede top menadžera. Konferencijske stolice izrađene od prave kože pružit će Vam udobno sjedenje, a istovremeno ostaviti autoritativan dojam. Osim toga, ovaj materijal je vrlo izdržljiv i trajat će desetljećima.

Stolice od eko kože imaju sintetičku kožu koja je vrlo slična pravoj koži. Na prvi pogled su neprepoznatljivi. Međutim, razlika između njih je u životnom vijeku. Eko koža traje znatno kraće.

Tapecirane stolice tkaininom vrlo su ugodne u svim godišnjim dobima, jer zimi mogu zadržati toplinu, a ljeti se, naprotiv, ne zagrijavaju previše. Otporne su na habanje i prikladne za sve vrste ureda.

Drvene stolice mogu se koristiti, na primjer, u čekaonicama ili u industrijskim područjima. Njihova najveća prednost je otpornost na oštećenja i vrlo jednostavno održavanje.

Plastične stolice su jednako prikladne kao i drvene, posebno u čekaonicama. Plastične daske na ovim stolicama također su vrlo izdržljive i lake za održavanje. Oduševit će ih niska cijena i različiti dizajni.

Mrežaste stolice su obično kombinacija sjedišta od tkanine i mrežastog naslon. Ova moderna kombinacija vrlo je popularna i ugodna, posebno u ljetnim mjesecima, kada mrežica na leđima prozračuje leđa.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako učinkoviti opremiti ured?

Kako treba izgledati pravi kućni ured?

Kako zdravo i pravilno sjediti za računalom

Organizirajte svoj radni stol i vrijeme i riješite se stresa!

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.