Home Praktične radne sobe ORGANIZIRAJTE SVOJ RADNI STOL I VRIJEME I RIJEŠITE SE STRESA!

ORGANIZIRAJTE SVOJ RADNI STOL I VRIJEME I RIJEŠITE SE STRESA!

by blog.zondo.hr

Mnogi od nas veliki dio dana provode na poslu. Bilo da radite u uredu ili od kuće, stol je važan dio radnog procesa. Izazovan i stresan posao zahtijeva organizaciju vremena i radnog prostora. Radite učinkovitije i riješite se nepotrebnog stresa zahvaljujući nekoliko praktičnih savjeta.

Sadržaj:

1.1. Oraganizirani kaos

1.2. Organizirajte svoje radno vrijeme

1.1. Oraganizirani kaos

Mnogi nered na stolu pogrešno smatraju kreativnim i organiziranim kaosom. Ako se bavite kreativnim poslom, normalno je da se u kreativnom procesu fokusirate na sasvim druge stvari od urednog stola. I veličina i raspored radnog stola ovise o prirodi vašeg posla. Koristite li se samo računalom i povremeno morate pisati bilješke na papiru? Tada će biti dovoljan mali PC stol s ladicom za uredski materijal. Iznad stola možete pričvrstiti oglasnu ploču kako bi sve važne bilješke uvijek bile pred Vama. S vremenom ćete saznati što vam najviše odgovara i sve prilagoditi svojim potrebama.

PD stol Ukron izrađen je od laminirane iverice u kombinaciji boje hrast sonoma + crni sjaj.
PC stolić Ukron




Rokovnici su i praktični pomoćnici zahvaljujući kojima će papirnati pribor i ostale sitnice imati svoje mjesto, a neće samo ležati po stolu ili u ladicama. Trebate li više prostora za rad kako biste mogli skicirati ili radije svoje misli prvo stavite na papir? Primjerice, prikladan je kutni PC stol koji će Vam osigurati dovoljno mjesta za PC, printer i druge dodatke, a pritom Vam ostaviti slobodan prostor gdje se možete raširiti i stvarati.

S vrijemena na vrijeme potrebno je očistiti i reorganizirati radni stol. Prije svega, sa stola treba počistiti sve nepotrebne stvari koje Vam potpuno nepotrebno smetaju. Riješite se svih stvari koje niste koristili nekoliko mjeseci ili su pokvarene. Rijetko korištene stvari stavite u donju ladicu, ne trebaju vam na stolu. Istovremeno razmislite ne bi li neke stvari trebale otići izravno u smeće. Dok čistite svoj radni stol, također možete razbistriti glavu i organizirati svoje misli.

PC stol za vaš ured u boji hrast sonoma uklopit će se u svaki interijer
PC stolić Lamia B01

1.2. Organizirajte svoje radno vrijeme i stol

Da biste bolje radili, trebali biste se osjećati ugodno i osloboditi se stresa. Naravno, pritisak nadređenog ili klijenata ne možete izbjeći, ali ne smijete dopustiti da Vas on zaokupi. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti, čak i ako želite svima izaći u susret. Čak i ako jurite za rokovima, nije sigurno hoće li se rezultat isplatiti s aspekta kvalitete rada i nećete li poludjeti.

Za svaku novu narudžbu ili projekt realno sagledajte svoje vremenske mogućnosti. Kad se bacite na posao, pokušajte se koncentrirati na posao i ne dopustite da Vas omesti. Važna je i okolina u kojoj radite. Kod kuće i u uredu možete barem djelomično preurediti svoje radno mjesto po svom ukusu. Mali cvijet u saksiji, fotografije ili mali ukrasi garantirano će i težak dan učiniti ugodnim.

Opremite svoj kućnu ured sa radnom sobom Roverdon 1 koja uključuje ormare s policama, regal, stol, i komode
Radna soba Roverdon 1




Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • PC stolić. Komad namještaja bez kojeg se ne može zamisliti ured.
  • Uredski setovi . Ukoliko imate prostor opremite cijeli svoj ured komadima namještaja iz iste serije.
  • Uredske fotelje . Uredske stolice . Konferencijske stolice . Podesiva uredska stolica ili fotelja trebala bi biti nešto što se podrazumijeva u Vašoj radnoj sobi.
  • Komoda .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Ormari .Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Tepih . Daje toplinu vašem domu ili stanu
  • Polica . Praktičan pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Regali . Regali prije svega s policama najbolje su rješenje za ured za odlaganje stvari i knjiga.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like