Home Savjeti za izbor namještaja KAUČ ZA SVAKODNEVNO SPAVANJE – PRAKTIČNO I UDOBNO RJEŠENJE

KAUČ ZA SVAKODNEVNO SPAVANJE – PRAKTIČNO I UDOBNO RJEŠENJE

by blog.zondo.hr

Ako stanujete u garsonijeri ili jednosobnom stanu, zasigurno nemate puno prostora i tražite praktično i prostorno štedljivo rješenje. Kauč i krevet sigurno zauzimaju puno mjestaKauč na razvlačenje koji se u trenu pretvara u krevet je stoga idealno rješenje.

Sadržaj

1.1. Udoban kauč za sjedenje i kvalitetan san

1.2. Kako ispravno odabrati?

Udoban kauč za sjedenje koja može poslužiti za svakodnevni relax ili spavanje.
Kutna garnitura na razvlačenje i s prostorom za odlaganje Lea.

1.1. Udoban kauč za sjedenje i kvalitetan san

Postoji veliki izbor kauča na razvlačenje, ali nisu svi prikladni za svakodnevno spavanje. Stoga kada kupujete kauč obavezno provjerite je li prikladan za svakodnevno ili povremeno spavanje. Kvalitetan kauč može osigurati kvalitetan san za dvije odrasle osobe, a tijekom dana ugodno sjedenje pred televizorom ili s knjigom u ruci.

Udoban kauč za sjedenje koja može poslužiti za svakodnevni relax ili spavanje.
Trosjed na razvlačenje i s prostorom za odlaganje Rick.

Kako danas postoji doista šarolika ponuda kauča, nije problem izabrati elegantan i moderan kauč koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Međutim, trebali biste staviti kvalitetu (a ne cijenu) na prvo mjesto. Nekvalitetan kauči ili kauči namijenjeni za povremeno spavanje mogu prouzročiti bolove u vratu, kralješnici, neispavanost i umor.

Udoban kauč za sjedenje koja može poslužiti za svakodnevni relax ili spavanje.
Trosjed na razvlačenje i s prostorom za odlaganje Viola

1.2. Kako ispravno odabrati?

Važna je svakako dovoljno čvrsta i stabilna konstrukcija, ali i sama ispuna kauča. Ispuna kauča ne smije biti previše mekana kako se ne bi stvorila udubljenja, ali ni previše tvrda kako biste mogli udobno spavati. Čvrste, kvalitetne i otporne moraju biti i presvlake i šavovi, jer moraju podnositi svakodnevno opterećenje, razvlačenje i sklapanje.

 Prije nego što se odlučite za kupovinu isprobajte sustav razvlačenja. Kauč ćete razvlačiti ujutro i navečer, dakle razvlačenje i sklapanje bi trebalo biti prilično jednostavno i brzo.

Prednost je i prostor za odlaganje u koji možete odložiti jastuke, poplune, deke i slično. Osnovni parametar je i površina za spavanje. Ako ćete na kauču spavati samo vi, dovoljna vam je i dubina od cca 140 cm, a ako vas je dvoje, trebate barem 160-170 cm.

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji mogu Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići.Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Komoda. Svaki dodatan prostor za pohranu je plus.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Svjetiljka. Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Jastuci za vaš kauč. Funkcionalan i dizajnerski dodatak koji će Vas oduševiti na prvi pogled i stvaraju ugodnu atmosferu u svakoj sobi.

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 😊

Komentáre

komentárov

You may also like