Home Praktične radne sobe Uredski stol za ured i dječju sobu

Uredski stol za ured i dječju sobu

by blog.zondo.hr

Uredski stol je nezamjenjiv komda namještaja u radnoj sobi i dječjim sobama. Potreban je za učenje i radne aktivnosti. Djeca trebaju vlastiti stol na kojem mogu obavljati školske zadatke, crtati, slikati. Radni stol može biti različitih vrsta. U nastavku vam predstavljamo neke od njih.

Sadržaj:

1.1. Klasičan uredski stol

1.2. Kutni uredski stol

1.3. Stol za igru

1.4. Podesivi uredski stol

1.1. Klasičan uredski stol

Najčešći tip je klasičan radni stol koji se nalazi gotovo u svakom uredu i domu. Ovi radni stolovi obično imaju visinu od 70-74 cm. Kako biste se osjećali udobno na radnom mjestu, stol bi trebao biti širok 140 cm i dubok 70 cm. Njihov dizajn je jednostavan. Najjednostavniji imaju samo radnu ploču. Malo “ozbiljniji” stolovi imaju i police, ormariće i ladicu za tipkovnicu. Treba imati na umu da veći dio svog dana provodimo za radnim stolom. Stoga odaberite stol u kojem ćete se udobno osjećati.

Kutni univerzalan  uredski stol Dasys u kombinaciji boja hrast sonoma svijetla + bijela.
Kutni stolić za PC Dasys VE 02 (siva)




1.2 Kutni uredski stol

Ako obavljate posao koji zahtijeva veću radnu površinu, tada je kutni radni stol idealno rješenje za vas. Pri odabiru će biti presudne dimenzije prostorije. Kutni stol se sastoji od dva dijela jednake širine. Naravno, možete odabrati i kutni stol čija je prednja strana veća od bočnog dijela. Drugi tip je univerzalni kutni stol čiji dizajn omogućuje sastavljanje stola za desnoruke i ljevoruke osobe. Sigurno ćete cijeniti mnogo prostora za odlaganje koji će vam pomoći u organizaciji svojih stvari.

Praktičan uredski stol je univerzalan, dakle možete izabrati stranu montaže.
PC stolić Norrix (hrast wotan + bijela)




Praktičan uredski stol u boji hrast sonoma. Prvi dio se sastoji od 2 vrata i 2 ladice bijele boje. Pored su dvije police za dokumente. Lijeva gornja ploča je pričvršćena na glavni dio minimalističkim spojkama.
Kutni stolić za PC Rafane RAF 12




1.3. Stol za igru

Za ljubitelje računalnih igara, stolovi za igru mogu biti idealno rješenje. Ovi stolovi posjeduju osnovne karakteristike klasičnih radnih stolova, ali su opremljeni i brojnim jedinstvenim funkcijama. Stolovi za igru obično imaju ultramoderni dizajn. Na gornjoj radnoj površini nalaze se otvori za kablove. Neki stolovi za igru imaju podesivu radnu površinu. Dodatno moderni stolovi su ukrašeni LED RGB osvjetljenjem.

Radni stol namijenjen za igre na računalu
Stolić za PC Jomir




Uredski stol za koji se može korisiti za igre na računalu
Stolić za PC Izar




1.4. Podesivi uredski stol

Ponekad ih nazivaju “rastućim” stolovima. Često su dio dječje sobe. Međutim, mnogi ih koriste i za rad. U većini slučajeva visina i dubina stolova se može podešavati. Stolovi često dolaze s kotačićima koji olakšavaju njihovo kretanje po prostoriji. Stolovi su prikladni kako za rad kod kuće, tako i za uredski rad.

Pisaći stol – Upgo (bijela) (ručno podesiv)




Predlažemo kupnju nekih dodataka koji mogu biti korisni za vas.

  • PC stolić. Komad namještaja bez kojeg se ne može zamisliti ured.
  • Uredski setovi . Ukoliko imate prostor opremite cijeli svoj ured komadima namještaja iz iste serije.
  • Uredske fotelje . Uredske stolice . Konferencijske stolice . Podesiva uredska stolica ili fotelja trebala bi biti nešto što se podrazumijeva u Vašoj radnoj sobi.
  • Komoda – Svaki dodatni prostor za pohranu ima svoje prednosti.
  • Vitrina – Prekrasna staklena vitrina može uljepšati svaki dnevni boravak, pa čak i kuhinju.
  • Tepih – Dodaje toplinu u svaku prostoriju vašeg doma.
  • Sofa – Najvažniji komad namještaja u dnevnom boravku.

Svidio vam se naš članak? Podijelite ga s prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like