Home Praktične radne sobe PISAĆI I PC STOL – KAKO ODABRATI?

PISAĆI I PC STOL – KAKO ODABRATI?

by blog.zondo.hr

Gdje je red, tamo i posao ide od ruke. Ali kako odabrati visokokvalitetni pisaći ili PC stol za ured ili dječju sobu?

Djeca, studenti i odrasli – svi danas radimo s računalima. No, to ne znači da naš radni stol mora biti dosadan i nezanimljiv. Danas možete lako pronaći računala i stolove originalnog dizajna koji će stati čak iu mali stambeni blok, a istovremeno će pružiti dovoljno prostora za pohranu sve potrebne tehnologije.

PC stol s ormarićem s desne strane
PC stolić s ormarićem s desne strane

Sadržaj:

1.1. Koji pisaći stol odabrati

1.2. PC stol od iverice

1.3. Visina PC stola

1.1. Koji PC stol odabrati

PC stolove birajte uglavnom prema tome koliko slobodnog prostora imate u stanu i koliko tehnologije želite postaviti na njih. Ako radite samo s klasičnim prijenosnim računalom, dovoljan vam je i mali PC stolić s ravnom površinom.

PC stol Spencer s prostorom za odlaganja na lijevoj strani. Prikladan za dječje i mladenačke sobe. Izrađen je od laminirane iverice u boji hrast sonoma.
PC stolić Spencer (Hrast sonoma + Bijela)




Ako posjedujete klasično stolno računalo, morate imati dovoljno prostora ne samo za teško PC kućište i monitor, već i za tipkovnicu i miša. Trebat će vam dodatni prostor ako pored računala želite postaviti uređaje poput kopirnog stroja, skenera ili telefona. Vaš kućni ured tako može narasti do neočekivano velikih dimenzija. Prostrani kutni PC stol s prostorom za tipkovnicu i nekoliko polica pomoći će riješiti ovaj problem. Zahvaljujući njegovom obliku imat ćete sve što Vam je potrebno nadohvat ruke.

Praktičan PC stol u boji hrast sonoma. Prvi dio se sastoji od 2 vrata i 2 ladice bijele boje. Pored su dvije police za dokumente. Lijeva gornja ploča je pričvršćena na glavni dio minimalističkim spojkama.
Kutni stolić za PC Rafane RAF 12




1.2. PC stol od iverice

Jeftiniji PC stolić od iverice također može biti rješenje za smještaj računala ako koristite prijenosno računalo ili rijetko radite s računalom. Radni stolovi od laganih materijala također su prikladni za djecu i tinejdžere. Vaša će djeca također cijeniti radni stol s podesivom visinom.

Moderan PC stol s izvlačnom ladicom za tipkovnicu. Kombinacija crna i srebrna.
PC stolić Jark




Kvalitetan PC stolić od iverice jednostavan je za održavanje i može se koristiti za učenje, pisanje zadaće i rad na računalu. Radni stol od masivnog drva sporije se haba i po potrebi može nositi PC set s dva monitora.

Ako vam nedostaju police za osnovni radni alat i papire, možete ih postaviti na zid iznad stola. Ako Vam pak treba minimalan prostor i imate mali stan, koristite PC stol bez ormarića, u obliku ploče koja se montira na zid. Metalni PC stolići sa staklenom pločom također će osvijetliti stan i dati mu moderan izgled.

Uz PC stol Zoom uštedjet ćete na prostoru u vašem domu. Izvlačni dio na kotačićima vam omogućuje da ga jednostavno sklopite nakon dovršenog posla. Stol ima dvije praktične ladice i dolazi u bijeloj boji.
PC stolić Zoe bijela




1.3. Visina PC stola

Optimalna visina za udoban PC stolić je 70-80 cm. Za najveću udobnost nabavite PC stol s policom za tipkovnicu koja se nalazi malo niže a kada Vam ne treba možete je pomaknuti. Zahvaljujući ovom položaju ruke se manje umaraju dok tipkate.

PC stol u bijeloj boji s ormarićem i ladicom s desne strane
PC stolić Lamia B01

Ako radni stol ima povišeno postolje za postavljanje monitora, bolje ćete raditi jer će monitor biti u razini očiju. Za ljubitelje reda preporučamo odabir stola s praktičnim otvorima za kabliranje. Ako ste skloni puno raditi za računalom, za stol nabavite ergonomsku uredsku stolicu s visokim naslonom.

Za ljubitelje reda preporučamo ovaj PC stol sa praktičnim otvorima gdje možete pohraniti sve potrebne stvari
PC stolić s oramićima na lijevoj strani

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • PC stolić. Komad namještaja bez kojeg se ne može zamisliti ured.
  • Uredski setovi . Ukoliko imate prostor opremite cijeli svoj ured komadima namještaja iz iste serije.
  • Uredske fotelje . Uredske stolice . Konferencijske stolice . Podesiva uredska stolica ili fotelja trebala bi biti nešto što se podrazumijeva u Vašoj radnoj sobi.
  • Komoda .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Ormari .Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Tepih . Daje toplinu vašem domu ili stanu
  • Polica . Praktičan pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Regali . Regali prije svega s policama najbolje su rješenje za ured za odlaganje stvari i knjiga.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like