Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Dostava robe

Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

  • Vrlo nam je važno da Vaš novi namještaj dostavimo što brže moguće i bez ikakvih oštećenja. Vršimo dostavu po cijeloj Hrvatskoj uz pomoć naše partnerske tvrtke Gebrüder Weiss.
  • Nakon telefonskog dogovora, vozači će Vam rado pomoći oko unosa namještaja u kuću/stan uz nadoplatu.Narudžbe do 399 EUR (3006 KN)
Cijena dostave 7.99 EUR (60,00 KN)
Vrijeme isporuke Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka Mi ćemo Vas nazvati nekoliko dana prije slanja Vaše robe, a dalje komunicirate s dostavljačem koji dostavlja Vaš paket.
Narudžbe iznad 399 EUR (3006 KN) ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave Besplatno
Vrijeme isporuke Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka Mi ćemo Vas nazvati nekoliko dana prije slanja Vaše robe, a dalje komunicirate s dostavljačem koji dostavlja Vaš paket.

Sve proizvode dostavljamo  dostavnom službom Gebruder Weiss po cijeloj Hrvatskoj. Dostava na otoke Krk, Čiovo i Murter je besplatna za sve narudžbe iznad 399 EUR (3006 KN) a za narudžbe ispod 399 EUR (3006 KN) dostava je 7.99 EUR (60.20 KN). Za sve ostale otoke i poluotoke, dostava se računa ovisno od težine pošiljke i dimenzije paketa. Dostava na ove otoke i poluotoke se računa nakon završetka narudžbe ili nas možete nazvati kako bismo Vam dali informaciju koliko bi koštala dostava.

Sve narudžbe iz našeg web shopa dostavljamo na dostavnu adresu kupca. Kupac je dužan navesti točnu adresu za dostavu i kontakt osobu koja će moći zaprimiti narudžbu. U slučaju da kupac iz raznih razloga ne može preuzeti narudžbu od dostavne službe, njegova je dužnost o tome odmah obavijestiti kurirsku službu na temelju SMS obavijesti koju dobije o isporuci. U slučaju da kurirska služba nije na vrijeme obaviještena o nemogućnosti preuzimanja robe od kupca, trošak sljedeće dostave snosi kupac koji će biti uključen u konačno pouzeće ili će se za ponovnu dostavu izdati dodatni račun.


Naše skladište:

Sklad Martin

Dostava izravno na Vašu adresuKontrola robe pri preuzimanju

Pošiljku može preuzeti Vaša obitelj (osim u slučaju obročnog plaćanja), odnosno druga ovlaštena osoba na navedenoj adresi ukoliko zna da očekuje pošiljku. Molimo Vas da slučaju preuzimanje robe pouzećem imate na umu da za robu treba platiti traženi iznos. Ukoliko se narudžba plaća unaprijed ili je u pitanju obročno plaćanje, vozač može zatražiti osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument kako bi provjerio Vaš identitet.


Molimo Vas da prije preuzimanja i plaćanja pošiljke pažljivo provjerite robu.

  • U slučaju da postoje neka vidljiva vanjska oštećenja, napišite s dostavljačem zapis o oštećenju ili upišite sve postojeće činjenice u protokol za preuzimanje. A zatim Vas molimo da nas obavijestite o ovoj situaciji.
  • U slučaju reklamacije mehaničkog oštećenja koji se nije mogao utvrditi prilikom preuzimanja robe, kupac je obvezan podnijeti reklamaciju odmah nakon primitka pošiljke. 

Kasnije podnošenje reklamacije ovog tipa moći će se prihvatiti samo ako kupac dokaže da je roba bila oštećena u trenutku preuzimanja. Naš vozač, odnosno dostavljač ima obvezu provjeriti broj paketa i upisati ga u teretni list koji potpisujete prilikom preuzimanja pošiljke. Ovo je neophodno u slučaju da neki dio proizvoda nije isporučen.Info telefon: 013 535 709

Pon - Čet: 8:00 - 18:00

Petak: 8:00 - 17:00

info@zondo.hr

 

Najveća e-trgovina
namještaja
Dostava za narudžbe iznad
399 € besplatno
41 158 kom
namještaja u skladištu
Povrat u roku
od 60 dana
Sigurna kupovina
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.