Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 2 990 kn 396,84 €
49 761 kom proizvoda na skladištu
Povrat u roku od 60 dana
Ostanite u udobnosti svoga doma - a ostalo prepustite nama
Poštovani kupci,
 

U vremenima poput ovih, online kupovina je najsigurnija stvar koju možete učiniti. Razumno je i potrebno u ovo vrijeme ostati kod kuće. Ako svatko od nas provodi i bude provodio značajan dio svog dana kod kuće, na nas se uvijek možete osloniti kako bi Vaš dom učinili ugodnijim. Tijekom 12 godina poslovanja naše tvrtke u četiri europske zemlje obradili smo desetke tisuća narudžbi, isporučili stotine tisuća komada namještaja i prevezli milijune kilograma robe.

 

Dostava robe

Uspostavili smo maksimalne higijenske mjere - pošiljke isporučujemo našim vozačima i prijevoznicima bez osobnog kontakta sa zaposlenicima skladišta, vozači su, naravno, opremnljeni zaštitnim maskama, dezinficiramo kvake, prekidače, uređaje, stolove i druga područja.
 

Plaćanje robe

Željeli bismo snažno da Vas zamolimo za bezgotovinsko plaćanje za vaše narudžbe. Još naši roditelji su nas učili, da je novac "prljav" i da ne treba da ga stavljamo u usta :) Stoga su svi naši vozači opremljeni POS terminalom, kako bi mogli svoje narudžbe da platite svojom platnom karticom.

Međutim, neke narudžbe isporučuju vanjski prijevoznici, koji nemaju ovu opciju plaćanja. U tom slučaju mi bismo Vas putem telefona zamolili za plaćanje narudžbe prije isporuke.


Sigurnost naših kupaca i zaposlenika.

Poduzeli smo maksimalne higijenske mjere - pošiljke predajemo našim vozačima i prijevoznicima bez osobnog kontakta sa zaposlenicima skladišta, vozači su opremljeni zaštitnim maskama, dezinficiramo ručke, prekidače, uređaje, stolove i ostale površine.

Svi naši zaposlenici koji mogu raditi od kuće imaju tzv. home office. Stoga Vas molimo da imate razumijevanja ako tijekom poziva s nekim od naših operatera čujete plač djeteta ili lavež psa :)
 
S obzirom na trenutnu situaciju želimo Vas zamoliti za pomoć kako bismo zaštitili Vaše zdravlje kao i zdravlje naših vozača -  preporučujemo da prilikom preuzimanja robe nosite zaštitne maske ili neku drugu zaštitu lica - nosa i usta s tim , da ce Vam vozač naručenu robu predati kod auta.
Ako je namještaj pretežak ili prevelikih dimenzija, možete uz naknadu iskoristiti uslugu unošenja namještaja u kuću/stan.
 
 
Produženo vrijeme povratka robe
 
Mi razumijemo da današnja situacija nije jednostavna ni za koga. Stoga kod nas robu možete  vratiti u roku od 60 dana od dana isporuke. Saznajte više ovdje
 
Tu smo za Vas i činimo sve kako bi zajedno prevladali ovu nesvakidašnju situaciju. Na nas se uvijek možete osloniti!
 
 
Kod svakog pojedinačnog proizvoda je navedeno prosječno vrijeme dostave. Vrijeme dostave ovisi o određenom tipu proizvoda, boji i proizvođaču, jer svaki proizvođač ima različite rokove isporuke,  odnosno proizvodnja nekih proizvoda traje duže od ostalih. Nakon skladištenja robe u našem skladištu, kontaktirat ćemo Vas putem e-maila ili telefona. Ukoliko želite saznati status Vase narudžbe, kontaktirajte nas.
 
Kada moja narudžba postaje obvezujuća?
Nakon slanja narudžbe, narudžba još uvijek nije obvezujuća. Narudžba postaje obvezujuća tek nakon što Vas kontaktiramo telefonom/SMS-om i usmeno potvrdimo naručenu robu.
 
Na koje je sve načine moguće platiti?
Nudimo nekoliko vrsta plaćanja. Možete koristiti praktičnije i brže načine plaćanja Vašom Visa, MasterCard ili Maestro platnom karticom ili bankovnim prijenosom. U slučaju plaćanja robe pouzećem, roba se plaća izravno vozaču nakon preuzimanja robe gotovinom ili karticom.
 
Koliko traje jamstvo za proizvod?
Ako nije drugačije navedeno, jamstvo traje 2 godine.
 
Na koji se način roba dostavlja?
Dostavu robe vršimo vlastitim prijevozom. Cijena prijevoza je 60,00 kuna (za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 1000,00 kuna dostava je besplatna) u cijeloj Hrvatskoj. Pošiljke do 30 kg težine uglavnom šaljemo dostavnom službom (na primjer madrace, tepihe, manji namještaj).
 
Može li netko drugi umjesto mene preuzeti pošiljku?
Da. Pošiljku može preuzeti svatko na navedenoj adresi ako zna da treba očekivati pošiljku. Molimo Vas da slučaju preuzimanje robe pouzećem imate na umu da za robu treba platiti traženi iznos.
 
Je li moguće pregledati proizvod prije preuzimanja od vozača?
Da, naravno. Unatoč dvostrukoj provjeri stanja robe (roba se provjerava prilikom isporuke od dobavljača, a također i prije isporuke Vama) može se dogoditi da neki dio pakiranja bude oštećen. U tom slučaju zajedno s dostavljačem otvorite paket i sami provjerite je li roba oštećena. Ako je roba oštećena, potrebno je zajedno s dostavljačem napisati reklamacijski zapisnik, odnosno zapisnik o oštećenoj pošiljci.
 
Kako ću saznati je li roba već otpremljena? 
Prije slanja robe uvijek ćemo Vas kontaktirati 1 do 2 dana unaprijed kako bismo Vas obavijestili o datumu i vremenu isporuke narudžbe.
Ukoliko Vam najavljeni datum ne odgovara, možemo Vam robu isporučiti neki drugi dan (opet ćete biti unaprijed obaviješteni telefonskim putem). Molimo uzmite u obzir da je najavljeno vrijeme dostave okvirno i da može varirati, naprimjer zbog nepredviđenih situacija u prometu, vremenskih prilika i sl.
 
 
Ako je Vaša narudžba mala i poslali smo ju dostavnom službom, možete pomoću broja pošiljke u bilo koje vrijeme provjeriti gdje se pošiljka trenutno nalazi. U tom slučaju ćemo Vas o slanju narudžbe obavijestiti putem e-maila jedan dan unaprijed, a dostavljač će Vas na dan dostave kontaktirati telefonom. Ukoliko Vam taj termin ne odgovara, dogovorite drugi termin.
 

 

Prijavite se na naš newsletter
Prvi saznajte sve o najnovijim akcijama i novostima. Prijavom pristajete na obradu osobnih podataka.
Od sada nećete propustiti nijedan popust ili vijest.
Ako Vam se vijesti ne sviđaju, provjerite ima li neželjene pošte.
60-dnevno jamstvo povrata robe
60-dnevno jamstvo

Povrat robe u roku od 60 dana
Kupac ima pravo na odustajanje od ugovora o kupnji pod uvjetima utvrđenima zakonom br. 102/2014 Zb. zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od preuzimanja robe.

Nudimo Vam mogućnost povrata nekorištene robe u zakonskom roku od čak 60 dana.

Roba mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, neotvorena, nekorištena i potpuna. Montirane proizvode nije moguće vratiti. U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Korištenje produljenog razdoblja za povrat robe od strane kupca nije moguće za proizvode koje kupac dobije u postupku reklamacije (zamjena za novi komad), u slučaju netipične robe (izrađene po mjeri) ili proizvoda iz kategorije Trgovina i Rasprodaja.

Odustajanje od ugovora o kupnji mora sadržavati identifikacijske podatke kupca, broj i datum narudžbe, točan naziv robe, način kojim prodavatelj vraća već ispunjeno potraživanje, prije svega broj bankovnog računa, poštansku adresu i razlog za odustajanje od ugovora o kupnji. Istovremeno, odustajanjem od ugovora o kupnji kupac je obavezan isporučiti prodavatelju robu u originalnoj ambalaži zajedno s dokumetacijom, uputama za upotrebu, jamstvenim listom, potvrdom o plaćanju, eventualnim poklonima primljenima uz robu, svim dijelovima iz kompleta i sl. na adresu našeg skladišta.

Više informacija o načinima odustajanja od ugovora naći ćete u Obchodných podmienkach

Ove odredbe su važeće za narudžbe primljene od 11.3.2020 i nije ih moguće retroaktivno primijeniti. Ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.
Rok isporuke tijekom tekuće godine. S nadolazećim božićnim blagdanima suočavamo se s izazovima i naši su kapaciteti ograničeni – kako kapaciteti proizvođača, dobavljača, dostavljača, tako i kapaciteti skladišta i logistike. Učinit ćemo sve kako bismo dostavili Vašu paket do Božića, ali za ovaj proizvod to ne možemo jamčiti. Ako tražite proizvod koji će Vam sigurno biti dostavljen do Božića, pronaći ćete ga u našoj ponudi s oznakom „do Božića“.
Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Narudžbe do 4000 kuna
Cijena dostave
60 kn
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara..
Narudžbe iznad 4000 kn ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave
Besplatno
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara.
Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno vršimo dostavu samo na otoke Krk, Čiovo i Murter. Za sve ostale otoke moguća je dostava po dogovoru s našom službom za korisnike.
Cjenik za dostavu na otoke
Kg
kuna
od 30 do 40 kg
290
od 41 do 50 kg
335
od 51 do 60 kg
382
od 61 do 70 kg
442
od 71 do 80 kg
457
od 81 do 90 kg
534
od 91 do 100 kg
583
od 101 do 200 kg
757
od 201 do 300 kg
946
od 301 do 400 kg
1,288
od 401 do 500 kg
1,582
od 501 do 1000 kg
2,476


Raspored dostave na otoke
Raspored dostave na otoke od 01.05. do 15.08. – Ljeto
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
ponedjeljak, četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
utorak, petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda, subota
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda, subota
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak
Raspored dostave na otoke od 15.08. do 30.04. – Zima
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak

Napomene: