Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Na kat kreveti

Svako dijete bi trebalo da ima svoj krevet. Ako imate više djece, razmislite o kupnji dječjeg kreveta na kat. Takav krevet mora zadovoljiti stroge kriterije za siguran san i odmor djeteta. Krevet na kat trebao bi imati zaobljene rubove i bočne ograde. Dječji kreveti najčešće su bojani i lakirani ekološkim i sigurnim bojama i lakovima. Za neke modele kreveta dostupan je i drugi namještaj u istom dizajnu. Ovako možete ujednačeno opremiti dječju sobu, od ormara preko kreveta do radnog stola Čitajte više.

Klasični krevet na kat sastoji se od dva ležaja uglavnom iste veličine, koji su postavljeni jedan iznad drugog. Uglavnom su dimenzija 80x200 cm ili 90x200 cm. Do gornjeg ležaja vode ljestve koje se kod nekih tipova kreveta mogu montirati s lijeve ili desne strane kreveta. Krevet na kat ima zaštitne pregrade koje štite djecu od pada s kreveta. Takav dječji krevet je siguran i nema oštre rubove.

Ukoliko su u obitelji više članova onda se mogu kupiti i nestandardne krevete na kat koji su također dio redovne ponude kreveta. Ovi kreveti se razlikuju po tome što je donji ležaj širi, stvarajući prostor za tri osobe. Na takvom krevetu može spavati troje djece. U slučaju manjeg stana i uštede prostora, takav krevet na kat poslužit će roditeljima s jednim djetetom.

Postoje i kreveti na izvlačenje gdje se drugi krevet može umetnuti ispod prvog (princip ladice). Neki kreveti na kat također imaju ovaj princip, što opet stvara prostor za tri kreveta pune veličine.

Donji krevet na izvlačenje također može imati i ladice za pohranu na kotačićima. Sakrivanjem najnižeg ležaja stvorit će se veći slobodni prostor za igru ​​u sobi.

Ako imate malo prostora, obratite pažnju na skladišne ​​površine kreveta ili odaberite krevet na kat ispod kojeg se nalazi radni kutak s PC stolom ili ormarićima. Do kreveta vode ljestve ili mini stepenice koje se mogu koristiti i kao komoda. Takav sustav je prikladan za jedno dijete prije svega školarca. Na taj način će mu se stvoriti prostor i za učenje i za igru. 

Ako još uvijek niste sigurni koji je krevet najprikladniji za Vas, pogledajte upute kako odabrati krevet. Ako imate ograničen budžet i prvenstveno tražite jeftine krevete, u našoj akciji pronaći ćete široku ponudu pristupačnih modela s odličnom opremom. Ako Vam ne smeta kratko korišten ili raspakiran krevet onda ne propustite naš bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

Dječja soba - uredite ju lijepo i praktično

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati onaj pravi?

Napravite radni kutak u maloj sobu za svog školarca

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.