Home Inspiracija za dječju sobu DJEČJI KREVETI KOJE ĆE VAŠI KLINCI OBOŽAVATI

DJEČJI KREVETI KOJE ĆE VAŠI KLINCI OBOŽAVATI

by blog.zondo.hr

Nebitno ima li dijete svoju sobu ili ju dijeli, dječji krevet u njoj ne smije nedostajati. Dječji kreveti se uvelike razlikuju od onih za stariju djecu, ali ne samo u izgledu. Kako biste i manjoj djeci mogli priuštiti krevet koji će obožavati, u svoju ponudu smo uvrstili nekolikom novih modela.

Dječji krevet Jungle zanimljivog dizajna za vaše dijete. Krevet je s podnicom i madracem koji garantiraju ugodan i miran san za vaše dijete.
Jednostruki krevet Gerard Jungle 200 x 80 cm

Sadržaj:

1.1. Dječji krevet za budućeg profesionalnog vatrogasca

1.2. Moderni kreveti za djevojčice i dječake

1.3. Kako odabrati dječji krevet?

1.1. Dječji krevet za budućeg profesionalnog vatrogasca

Auta su strast ne samo za odrasle muškarce, već fasciniraju i one manje. Dok ne budu dovoljno veliki da sjednu za volan, mogu trenirati u svom krevetu. Dječji krevet Fairy je san svakog malog zaljubljenika u kamione. Krevet je dostupan u dimenzijama 70 x 140 cm. Razveselit će i manju djecu, ali i onu stariju kojoj treba veći krevet.

Dječji krevet za budućeg profesionalnog vatrogasca
Jednostruki krevet Fairy 70 x 140 cm

Nije riječ samo o modernom dječjem krevetu. Na prvom mjestu je naravno sigurnost i udobnost. Bočnice sprječavaju padanje iz kreveta tijekom spavanja. Okvir je izrađen od kvalitetne šperploče, a naljepnica od lateksa je neotrovna, ekološka, antialergijska i potpuno sigurna. Kako se radi o krevetu u obliku kamiona, na njemu nećete naći nikakve oštre rubove, već su svi rubovi presvučeni PVC trakama. Krevet uključuje okvir, podnicu i madrac.

1.2. Moderni kreveti za djevojčice i dječake

Veliki izbor za djevojčice i dječake nude dječji kreveti Cassi dimenzija 160 x 80 cm. Krevet je bez podnice i madraca i bez prostora za odlaganje. Uzglavlja kreveta imaju na sebi naljepnicu od lateksa i bit će vam vrlo teško izabrati najljepši motiv.

Krevet za vašu princezu u koji će se zaljubiti na prvi pogled i radovat će se njemu svake večeri. Krevet je bez podnice i madraca i bez prostora za odlaganje.
Dječji krevetić Cassie 160 x 80 cm (vila i konj)

Krevet je izrađen od otporne iverice. Naljepnica od lateksa je digurna, neotrovna i ne uzrokuje alergijske reakcije. Sličica je zaštićena prozirnim slojem plastike kako ne bi došlo do oštećenja ili ogrebotina. Povišena bočnica štiti dijete od padanja s kreveta tijekom noći.

Krevetić Cassi medo za vase malisane. Bez podnice i madraca i bez prostora za odlaganje. Krevetić će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu a djete će se u njega zaljubiti na prvi pogled.
Dječji krevetić 140 x 70 cm Cassi (medo)

1.3. Kako odabrati dječji krevet?

Odabrati ispravan dječji krevet nije lak posao, stoga će vam sigurno dobro doći par savjeta. Krevet trebate izabrati sukladno dobi djeteta. Čak i kad vam se čini pametnim odmah kupiti veliki krevet koji će dijete moći duže koristiti, to nije najbolji izbor. U prevelikom krevetu dijete se neće osjećati ugodno, a takvi kreveti nisu opremljeni niti povišenim bočnicama. Stoga se može dogoditi da dijete tijekom noći padne s kreveta, a kreveti za odrasle su i viši od dječjih kreveta.

Dječji krevetić Cassi 160 x 200 xm (pas i mačka)
Dječji krevetić Cassi 160 x 200 xm (pas i mačka)

Stoga izaberite krevet namijenjen i prilagođen djeci. Kada ga djeca prerastu, lako ga možete prodati ili darovati nekomu kome će baš pristajati. Važan je i madrac koji ne smije biti premekan kako se djetetu ne bi iskrivila kralješnica. Tvrđi madrac je potpora za kralješnicu koja je još uvijek u razvoju. Isto tako, pobrinite se da krevet ima oble rubove. Tijekom igre ili nepažnje može se lako dogoditi da dijete udari ili zapne za rub kreveta. Ako su rubovi oštri, posljedice mogu biti vrlo neugodne.

Birate li krevet zajedno s djetetom? Odlučujete li na temelju izgleda ili su vam važniji praktičnost i sigurnost?

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka.Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda.Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke i prekrivači za krevet.
  • Ormari.Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Dječje stolice.Za ugodno sjedenje i učenje za vaše mališane
  • Dječje sobe.Inspirirajte se kako opremiti dječju sobu

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like