Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Viseće fotelje (vrtni namještaj)

Želite li udobno sjediti vani u vrtu ili želite iskoristiti prazan kutak u dnevnoj sobi? Odlučite se za ugodno i nekonvencionalno izležavanje u visećoj fotelji. Prije kupnje razmislite gdje će se točno nalaziti. Modeli interijera imaju lagani dizajn tkanine koji ne zauzimaju previše prostora u odnosu na klasične fotelje. One su jeftinija opcija i sastoje se od čvrste potporne šipke, užadi i sjedišta. Čak će ih i djeca cijeniti, ali nakon dužeg vremena mogu biti neudobni zbog nedostatka potporne strukture. Ako preferirate vanjsku upotrebu fotelja, preporučamo modele od ratana, koje često svoju primjenu pronađu i u zatvorenom prostoru. Čitajte više.

Viseće fotelje picture 0

Kako pričvrstiti viseću fotelju?

Kemijsko sidrenje - kombinacija čeličnih ovjesnih elemenata s kemijskim mortom. Ova metoda ne opterećuje zid silama dilatacije, nije podložna vremenu i vlazi. Zidanje i kemijski mort potpuno su spojeni. To osigurava dvokomponentna vinil esterska smola s dodatkom cementa. Tuba sadrži dvije osnovne komponente, koje se miješanjem skrućuju u smolu visoke čvrstoće.

Viseću fotelju preporučamo objesiti isključivo na strop od punog drva ili betona, otprilike do visine od 1,95 m. Podesite visinu sjedišta iznad tla na oko 50 centimetara.

Nevidljivo sidrenje - upotreba sidra s čahurom, gdje je vidljiva samo rupa s navojem nakon uklanjanja ušice za ovjes. Ali morate uzeti bušilicu većeg promjera za sidrenje kućišta.

Bez sidrenja – riječ je o visećim foteljama sa postoljem. Najčešće su ovalnog oblika. Možete ih postaviti bilo gdje i više ne morate brinuti ni o čemu. Prije kupnje provjerite da li model zaista uključuje konstrukciju, odnosno stalak, te da nije samo ilustrativna fotografija.Viseće fotelje picture 0

Vrtne ljuljačke ili viseće mreže uobičajena su alternativa visećim foteljama. No, njihova je uporaba prikladnija za eksterijere, dok se viseće fotelje, posebice one s postoljem, mogu koristiti i u zatvorenim prostorima. 

Moglo bi Vas zanimati:

Kako pričvrstiti viseću fotelju? Donosimo savjete

Kupite fotelju na razvlačenje za sjedenje i spavanje

Vrtna ljuljačka je prava stvar za ljeto

Oživite balkon vrtnim namještajem

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.