Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 € (3 006,27  kn)
43 610 kom proizvoda na skladištu
Povrat u roku od 60 dana
Prikazujem 1 - 30 (od 179 proizvoda)

Kako odabrati ormarić za obuću?

  1. Dubina: ormarić bi trebao biti dovoljno dubok (najčešće 35-40 cm) da se cipele u njemu ne moraju savijati, stiskati i deformirati. Za manje prostore prikladan je preklopni ormarić za obuću, koji je, s druge strane, manje dubine (od 17 cm).
  2. Ventilacija: neophodna je, stoga ormarić ne smije biti potpuno zatvoren. Najčešće je stražnji dio čizme perforiran ili je napravljen od dijelova s ​​velikim razmakom, odnosno većim razmakom između prednjeg kopča kod modela na preklop.
  3. Perivost: jednostavno čišćenje osigurava praktičnu upotrebu ormarića. Jer u njemu se često spremaju mokre ili prljave cipele.
  4. Veličina: odaberite ormarić za obuću prema broju cipela koje u njega trebate staviti. Dodatne ladice za kreme za cipele, čizme itd. su praktične.
  5. Klupa: veću udobnost pri obuvanju osigurat će Vam ormarić za obuću, koji sadrži i sjedalo na vrhu.

Što se tiče materijala, drveni ormarići za obuću ostaju najpopularniji. Posebno su popularne bijele varijante i dekor hrasta sonoma. Vrlo su jednostavni za održavanje - jednostavno ih prebrišete krpom. Ipak, odaberite ormarić za obuću čiji su rubovi obrađeni posebnom plastičnom trakom (tzv. ABS rub) što ga čini otpornijom na vodu i vlagu.

Plastični ormarići popularni su zbog svoje niske cijene i fleksibilnosti. Idealni su kao privremeni ormarić za cipele, ali možda nisu sasvim prikladni za dugoročno rješenje, posebice zbog stabilnosti i nosivosti. Metalni ormariću za obuću također su jeftinija alternativa, ali su stabilniji.

Ormarići za obuću razlikuju se i po načinu skladištenja cipela:

  1. Ormarići za obuću s policama provjereni su klasik. U njih stane veliki broj cipela čak i s kutijama, što će svakako cijeniti ne samo ljubiteljice štikli, već i kolekcionari tenisica. Nije svaki komad namijenjen svakodnevnom nošenju pa će najbolje biti na polici u originalnoj kutiji. Velika prednost je podesivost polica po visini, što znači da u njih možete jednostavno spremiti višu obuću poput čizama.
  2. Među najkorištenijim ormarićima su sklopivi ormarići za obuću. Njihova velika prednost je što zauzimaju malo prostora. Cipele se u njima spremaju uspravno, tako da njihova dubina može biti samo 17 cm. Zbog toga su nestabilni pa su često pričvršćene za zid i nisu prilagođene višoj obući.
  3. Suvremeni sustavi za vješanje: njihov najpoznatiji oblik je teleskopska šipka pričvršćena za strop po čijem se obodu nalaze "izbočine" na koje se vješaju cipele. Ovako postavljene cipele vrlo su dobro prozračene. Najveći nedostatak je nemogućnost sakrivanja cipela, što znači da se mogu zaprašiti. Također optički smanjuju prostor jer ne skrivaju zatvorene i skrivene cipele u ormariću za obuću.

Ako živite u stambenoj zgradi gdje je svaki kvadratni centimetar prostora dragocjen, uski ormarić za obuću bit će pravi za Vas. Štedi prostor u tijesnom hodniku i istovremeno omogućuje lak pristup obući. Ormarić za obuću koji se nalazi uz ulazna vrata služi i kao komoda u koju možete odložiti torbicu ili ključeve. Ako ste velika obitelj, dobro će Vam doći širok ormarić za obuću u koji stane više pari cipela. Budući da je u hodniku često malo prirodnog svjetla, preporučamo stilske podne lampe, koje će ne samo osvijetliti prostor, već će upotpuniti cjelokupni ugođaj hodnika. Nemate li dovoljno vremena za odabir pojedinih elemenata namještaja za predsoblje, posegnite za gotovim setovima za predsoblje čiji sastavni dio nije samo ormarić za obuću, već i ormar, ogledalo i vješalica.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako izabrati ormarić za obuću

Kako praktično i moderno opremiti predsoblje

Kako odabrati namještaj za predsoblje?

Ormarići za obuću
Cijena
-
Dimenzije
Visina (32 - 200 cm)
Od: do: cm
Širina (31 - 120 cm)
Od: do: cm
Dubina (16 - 47 cm)
Od: do: cm
Naručiti telefonom
013 535 709
Po-Čet:
8:00 - 18:00
Pet:
8:00 - 17:00
Pišite nam
Prijavite se na naš newsletter
Prvi saznajte sve o najnovijim akcijama i novostima. Prijavom pristajete na obradu osobnih podataka.
Od sada nećete propustiti nijedan popust ili vijest.
Ako Vam se vijesti ne sviđaju, provjerite ima li neželjene pošte.
60-dnevno jamstvo povrata robe


Povrat robe u roku od 60 dana
Kupac ima pravo na odustajanje od ugovora o kupnji pod uvjetima utvrđenima zakonom br. 102/2014 Zb. zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od preuzimanja robe.

Nudimo Vam mogućnost povrata nekorištene robe u zakonskom roku od čak 60 dana.

Roba mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, neotvorena, nekorištena i potpuna. Montirane proizvode nije moguće vratiti. U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Korištenje produljenog razdoblja za povrat robe od strane kupca nije moguće za proizvode koje kupac dobije u postupku reklamacije (zamjena za novi komad), u slučaju netipične robe (izrađene po mjeri) ili proizvoda iz kategorije Trgovina i Rasprodaja.

Odustajanje od ugovora o kupnji mora sadržavati identifikacijske podatke kupca, broj i datum narudžbe, točan naziv robe, način kojim prodavatelj vraća već ispunjeno potraživanje, prije svega broj bankovnog računa, poštansku adresu i razlog za odustajanje od ugovora o kupnji. Istovremeno, odustajanjem od ugovora o kupnji kupac je obavezan isporučiti prodavatelju robu u originalnoj ambalaži zajedno s dokumetacijom, uputama za upotrebu, jamstvenim listom, potvrdom o plaćanju, eventualnim poklonima primljenima uz robu, svim dijelovima iz kompleta i sl. na adresu našeg skladišta.

Više informacija o načinima odustajanja od ugovora naći ćete u Obchodných podmienkach

Ove odredbe su važeće za narudžbe primljene od 11.3.2020 i nije ih moguće retroaktivno primijeniti. Ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.
Rok isporuke tijekom tekuće godine. S nadolazećim božićnim blagdanima suočavamo se s izazovima i naši su kapaciteti ograničeni – kako kapaciteti proizvođača, dobavljača, dostavljača, tako i kapaciteti skladišta i logistike. Učinit ćemo sve kako bismo dostavili Vašu paket do Božića, ali za ovaj proizvod to ne možemo jamčiti. Ako tražite proizvod koji će Vam sigurno biti dostavljen do Božića, pronaći ćete ga u našoj ponudi s oznakom „do Božića“.
Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Narudžbe do 399 € (3006 kuna)
Cijena dostave
7.99 € (60.20 kn)
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara..
Narudžbe iznad 399 € (3006 kuna) ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave
Besplatno
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara.
Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno vršimo dostavu samo na otoke Krk, Čiovo i Murter. Za sve ostale otoke moguća je dostava po dogovoru s našom službom za korisnike.
Cjenik za dostavu na otoke
Kg
kuna
od 30 do 40 kg
290
od 41 do 50 kg
335
od 51 do 60 kg
382
od 61 do 70 kg
442
od 71 do 80 kg
457
od 81 do 90 kg
534
od 91 do 100 kg
583
od 101 do 200 kg
757
od 201 do 300 kg
946
od 301 do 400 kg
1,288
od 401 do 500 kg
1,582
od 501 do 1000 kg
2,476


Raspored dostave na otoke
Raspored dostave na otoke od 01.05. do 15.08. – Ljeto
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
ponedjeljak, četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
utorak, petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda, subota
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda, subota
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak
Raspored dostave na otoke od 15.08. do 30.04. – Zima
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak

Napomene: