Home Inspiracije za predsoblje KAKO PRAKTIČNO I MODERNO OPREMITI PREDSOBLJE

KAKO PRAKTIČNO I MODERNO OPREMITI PREDSOBLJE

by blog.zondo.hr

Predsoblje je svojevrsna ulazna kapija u stan ili kuću, a upravo ono ostavlja dobar prvi dojam na Vaše goste. Osim toga, trebalo bi biti i praktično jer uglavnom služi za odlaganje kaputa, cipela i raznih dodataka.

Sez za predsoblje Simmo praktično i kvalitetno pomoći će Vam da praktično pohranite vaše dodatke obuću i kapute a na vaše goste ostavit će prekrasan prvi dojam.
Set za predsoblje Simmo

Sadržaj:

1.1. Namještaj za predsoblje

1.2. Ormari za garderobu u predsoblju

1.3. Dodatci za predsoblje

1.1. Namještaj za predosblje

Trgovine namještaja osim pojedinačnih komada namještaja nude i setove za predsoblja. Namještaj u predsoblju možete rasporediti točno prema svojim potrebama i zamislima. Mora postojati prostor za odlaganje jakni, kaputa, kapa, šalova i cipela. Treba razmišljati praktičnije, jer dvoranu svakodnevno koriste svi ukućani.

Praktično predsoblje koje pruža dovoljno prostora za vaše stvari.
Predsoblje Arletta III 24 DS.AR3

Svatko mora imati mjesto gdje staviti svoje stvari, a morate računati i na goste. Viseći panel ili uski ormar mogu biti dio predsoblja. Manje dodatke zatim možete spremiti na policu u ormaru ili montirati zasebnu policu iznad visećeg panela. Nekome je dovoljan ormarić za obuću s dvije police, koji može poslužiti i kao klupa, a nekome treba prostraniji preklopni ormarić za obuću ili komoda.

Prostran ormarić za obuću Anabela je vrlo praktičan dodatak za vaše predsoblje..
Ormarić za obuću Anabell

Prednost seta je što imate sav namještaj u jednom stilu i boji. Međutim, obično nije problem kupiti dodatne komade namještaja iz iste modelske serije ili kupiti pojedine komade zasebno. Predsoblje će tako djelovati kompaktno i može biti u skladu s namještajem u dnevnom boravku.

Lijep i praktičan set za predsoblje koji se sastoji od komode, garderobnog ormara, ormarića za obuću, panela za vješanje odjeće i ogledala. Garderobni ormar ima šipku za vješanje odjeće i policu.
Predsoblje Precua

1.2. Ormari za garderobu u predsoblju

Rješenje može biti i ormar, samostojeći ili ugradbeni. Ormari za garderobu obično unutra imaju vješalicu kako biste kapute u ormaru mogli objesiti na nju. Često su opremljeni jednom policom koja se može koristiti za pohranu pribora. Unutarnji organizatori ili dodatne police omogućit će Vam da i obuću pospremite u ormar.

Visoki jednodijelni ormar za predsoblje sa sivim ručkama u sredini koji Vam može poslužiti za predsoblje kako biste imali gdje da odlažete vaše kapute, obuću i dodatke
Ormar za garderobu Nelly NOT 01

Ukoliko se odlučite za ugradbeni ormar nećete pogriješiti. Osim toga, pruža i fleksibilnost u uređenju unutarnjeg prostora. Osim vješalice može imati i police. Osim toga, vrata su klizna, pa ne zahtjeva toliko prostora kao kod klasičnog otvaranja vrata.

Garderobni ormar za predspblje Westa III minimalističkog dizajna s velikim ogledalom u sredini. U lijevom dijelu se nalazi šipka za vješanje odjeće, a u desnom dijelu su police. Dolazi u bijeloj boji.
Ormar za garderobu Wopim III

1.3. Dodatci za predsoblje

Ne smijete zanemariti dodatke poput ogledala ili odgovarajuće rasvjete. Prije izlaska iz kuće većina nas pogleda se u ogledalo ili se šminka ispred njega. Ako imate ormar s ogledalom na vratima, imate jedan problem manje. Inače, preporučljivo je dodati ogledalo u hodnik. Osim praktične funkcije može vizualno povećati prostor. Bilo veliko ili malo, ogledalo svakako ne smije nedostajati.

Rasvjeta je također bitna stvar, jer je to prvo svjetlo koje upalite kada uđete u prostoriju. Stropno ili zidno svjetlo treba osvijetliti cijelo predsoblje. Ako Vam se glavno osvjetljenje čini nepotpunim, možete ga nadopuniti, na primjer, reflektorima ili svjetlom iznad ogledala.

Imate li u predsoblju ugradbeni ormar ili ste ga složili od više komada namještaja?

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Ormarić za obuću. Komad namještaja bez kojeg se ne može zamisliti predsoblje.
  • Vješalica. Praktičan pomoćnik za vješanje odeće i kaputa.
  • Setovi. Ukoliko imate prostor opremite cijelo svoje predsoblje komadima namještaja iz iste serije.
  • Komoda  .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Ormari   .Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Tepih  . Daje toplinu vašem domu ili stanu
  • Police. Praktičan dodatak za pohranu stvari
  • Regali. Ukoliko imate u predsoblju dovoljno prostora a nemate gdje sa stvarima, dobra ideja je regal koji će se uklopiti u interijer vašeg predsoblja.
  • Ormarići. Mali pomoćni ormarići su uvek dobri pomoćnici za pohranu stvari.
  • Ogledalo. Ne smije nedostajati ni u jednom predosblju.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like