Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 € (3 006,27  kn)
45 541 kom proizvoda na skladištu
Povrat u roku od 60 dana
Prikazujem 1 - 19 (od 19 proizvoda)
  1. Stil exterijera - Stolice trebaju zadovoljiti zahtjeve vizualne privlačnosti i kvalitete. Također je važno voditi računa o prostornim mogućnostima terase odnosno načinu njenog korištenja. Budući da se radi o investiciji na duži rok, cijena ne bi trebala biti jedini odlučujući faktor, kućna terasa ima različito značenje za vlasnika manjeg stana i za vlasnika obiteljske kuće s velikim potkrovljem. Stoga se mora voditi računa o veličini vaše terase, ali i mogućnosti odlaganja stolica tijekom zime. Osim originalnog izgleda, dizajnerske stolice trebaju imati i certifikate koji dokazuju kvalitetu, stabilnu nosivost i dug vijek trajanja.
  2. Skladištenje – razmislite gdje ćete pohraniti stolice. Imate li vrtnu kućicu/garažu u kojoj ih možete zaštititi od kiše? Ako ne, ne brinite, poslužit će i malo veća kanta. Stolice koje se mogu složiti ne zauzimaju puno prostora. Podesive fotelje također štede prostor. Na njima možete sjediti za stolom ili se opustiti na suncu. Kad ih postavite uza zid, ne zauzimaju puno prostora. Također ćete cijeniti mogućnost slaganja stolica izvan sezone ako ih skladištite u zatvorenom prostoru. Stolice je uvijek bolje zaštititi od niskih temperatura i mraza.
  3. Materijal - Metal, ratan ili drvo? Pri odabiru je potrebno razmisliti koliko vremena možemo posvetiti održavanju i njezi namještaja. Metalne stolice lako se održavaju i uživaju veliku popularnost zahvaljujući modernom dizajnu. Namijenjene su ljubiteljima elegantnog namještaja. Trebali biste preferirati lagani aluminij jednostavan za održavanje u odnosu na čelik ili željezo. Kvalitetne vrtne stolice izrađene od metala trebaju imati završnu obradu tretiranu bojama u prahu od poliestera. Takav materijal ne korodira i otporan je na UV zračenje. Prednost metalnih stolica je fleksibilnost u postavljanju, kao i otpornost na vremenske utjecaje.

Stolice i fotelje picture 0

Ljubiteljima ratana savjetuje se da daju prednost visokokvalitetnom sintetičkom ratu u odnosu na orginalan ratan. Umjetni ratan vrlo je sličnog izgledu. Međutim, njegova plastična vlakna bolje podnose utjecaje vremenskih prilika. Ne smetaju mu čak ni značajne temperaturne razlike, a ujedno je i postojan u boji. Stolice od ratana izrađene u kombinaciji s okvirom od nehrđajućeg aluminija upotpunjuju njihov sofisticirani izgled.

Za ljubitelje prirodnog izgleda i stila nudimo drvene vrtne stolice. Njega i skladištenje su zahtjevniji, ali lijepo upotpunjuju dašak prirode koji svakako pripada terasi.

Mali balkon logično zahtijeva namještaj manjih dimenzija. Većina stolica je široka od 40 do 70 cm. Ako imate manji prostor, odaberite uže vrtne stolice ili potražite lijepu vrtnu klupu. Trebali biste ostaviti razmak od najmanje 15 cm između stolica kako biste udobno sjedili na njima.

Cijena
-
Dimenzije
Visina (38 - 110 cm)
Od: do: cm
Širina (41 - 75 cm)
Od: do: cm
Dubina (45 - 162 cm)
Od: do: cm
Naručiti telefonom
013 535 709
Po-Čet:
8:00 - 18:00
Pet:
8:00 - 17:00
Pišite nam
Prijavite se na naš newsletter
Prvi saznajte sve o najnovijim akcijama i novostima. Prijavom pristajete na obradu osobnih podataka.
Od sada nećete propustiti nijedan popust ili vijest.
Ako Vam se vijesti ne sviđaju, provjerite ima li neželjene pošte.
60-dnevno jamstvo povrata robe
60-dnevno jamstvo

Povrat robe u roku od 60 dana
Kupac ima pravo na odustajanje od ugovora o kupnji pod uvjetima utvrđenima zakonom br. 102/2014 Zb. zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od preuzimanja robe.

Nudimo Vam mogućnost povrata nekorištene robe u zakonskom roku od čak 60 dana.

Roba mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, neotvorena, nekorištena i potpuna. Montirane proizvode nije moguće vratiti. U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Korištenje produljenog razdoblja za povrat robe od strane kupca nije moguće za proizvode koje kupac dobije u postupku reklamacije (zamjena za novi komad), u slučaju netipične robe (izrađene po mjeri) ili proizvoda iz kategorije Trgovina i Rasprodaja.

Odustajanje od ugovora o kupnji mora sadržavati identifikacijske podatke kupca, broj i datum narudžbe, točan naziv robe, način kojim prodavatelj vraća već ispunjeno potraživanje, prije svega broj bankovnog računa, poštansku adresu i razlog za odustajanje od ugovora o kupnji. Istovremeno, odustajanjem od ugovora o kupnji kupac je obavezan isporučiti prodavatelju robu u originalnoj ambalaži zajedno s dokumetacijom, uputama za upotrebu, jamstvenim listom, potvrdom o plaćanju, eventualnim poklonima primljenima uz robu, svim dijelovima iz kompleta i sl. na adresu našeg skladišta.

Više informacija o načinima odustajanja od ugovora naći ćete u Obchodných podmienkach

Ove odredbe su važeće za narudžbe primljene od 11.3.2020 i nije ih moguće retroaktivno primijeniti. Ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.
Rok isporuke tijekom tekuće godine. S nadolazećim božićnim blagdanima suočavamo se s izazovima i naši su kapaciteti ograničeni – kako kapaciteti proizvođača, dobavljača, dostavljača, tako i kapaciteti skladišta i logistike. Učinit ćemo sve kako bismo dostavili Vašu paket do Božića, ali za ovaj proizvod to ne možemo jamčiti. Ako tražite proizvod koji će Vam sigurno biti dostavljen do Božića, pronaći ćete ga u našoj ponudi s oznakom „do Božića“.
Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Narudžbe do 399 € (3006 kuna)
Cijena dostave
7.99 € (60.20 kn)
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara..
Narudžbe iznad 399 € (3006 kuna) ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave
Besplatno
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara.
Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno vršimo dostavu samo na otoke Krk, Čiovo i Murter. Za sve ostale otoke moguća je dostava po dogovoru s našom službom za korisnike.
Cjenik za dostavu na otoke
Kg
kuna
od 30 do 40 kg
290
od 41 do 50 kg
335
od 51 do 60 kg
382
od 61 do 70 kg
442
od 71 do 80 kg
457
od 81 do 90 kg
534
od 91 do 100 kg
583
od 101 do 200 kg
757
od 201 do 300 kg
946
od 301 do 400 kg
1,288
od 401 do 500 kg
1,582
od 501 do 1000 kg
2,476


Raspored dostave na otoke
Raspored dostave na otoke od 01.05. do 15.08. – Ljeto
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
ponedjeljak, četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
utorak, petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda, subota
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda, subota
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak
Raspored dostave na otoke od 15.08. do 30.04. – Zima
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak

Napomene: