Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Mreže za ljuljanje

Oscilirajuće kretanje djeluje umirujuće na čovjeka. U visećoj mreži možete se opustiti nakon napornog dana. Također možete odabrati viseću mrežu sa stalkom ili je možete pričvrstiti za drvo ili drugu fiksnu točku u vrtu. Velika prednost je što mrežu možete jednostavno spakirati i ponijeti sa sobom u vikendicu ili na odmor. Osim toga, postoje varijante koje su prikladne i za stan, tako da nećete biti ograničeni ni lošim vremenom. Prilikom odabira odgovarajućeg modela za interijer prije svega provjerite ima li dovoljno prostora za ljuljanje, odgovarajući materijal i vrstu konstrukcije. Uzmite u obzir i nosivost zida ili greda na koje će viseća mreža biti obješena bez postolja. U većini slučajeva, dodatak se mora kupiti zasebno. Čitajte više.

Mreža za ljuljanje picture 0Nećete biti toliko ograničeni prostorom u vrtu. Stoga možete odabrati gotovo svaku varijantu. Ako drveće u vrtu nije dovoljno blizu jedno drugome, odaberite ili samostojeću varijantu ili npr. viseću fotelju ili vrtnu ljuljačku koja će vam pružiti sličnu uslugu.

Mreža za ljuljanje picture 1

Viseće mreže za jednu osobu imaju nosivost oko 100-120 kg. Takvi su modeli obično kompaktniji i prikladniji za stanove. Nosivost većih mreža, za par ili obitelj, je 180-200 kg. Ne podcjenjujte podatke o maksimalnoj nosivosti, tako ćete izbjeći neugodan pad u slučaju da uže pukne zbog preopterećenja.

Kako vas leđa ne bi boljela od ležanja u visećoj mreži, pokušajte leći dijagonalno na uzdužnu osu viseće mreže. Dijagonalni položaj sprječava zapetljavanje, jer se nećete njihati s jedne strane na drugu, već sprijeda prema natrag.

Viseće mreže pružit će vam neviđeno opuštanje u kojem ćete moći uživati ​​u nesmetanom okruženju svog doma. Vrlo se lako odlažu pa ne morate brinuti gdje ćete ih staviti zimi. 

Moglo bi vas zanimati:

Fotelja za ljuljanje - relax za tijelo i duh

Kako pričvrstiti viseću fotelju? Donosimo savjete

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.