Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Vrtne ljuljačke

U vrtu će vam pružiti ugodno mjesto za opuštanje i vrtna ljuljačka. Ljuljanje djeluje opuštajuće i umirujuće. Njihova prednost je i stilski dizajn i različiti izvedbeni oblici. Udobno se sjedi na njima i izvrsno će nadopuniti svaki vrt ili terasu. Ako vrtni set ili broj vrtnih stolica ne pružaju dovoljno mjesta za sve goste, ljuljačku možete koristiti i kao dodatno sjedeće mjesto. Čitajte više.

Većina ljuljački ima krov, koji vam pruža hlad. Omogućuje ljuljanje čak i tijekom blage kiše, a istovremeno štiti od oštrih sunčevih zraka. Međutim, obično je moguće skidati krov kako biste uživali i u sunčevim zracima. Prije nego što počnete birati među određenim modelima, trebali biste razmotriti svoje zahtjeve. Ljuljačke picture 0

Prije svega, važno je razjasniti za koliko ljudi kupujete ljuljačku. Najčešće se susrećemo s modelima za 2-3 osobe širine oko 190 - 230 cm. Također postoje i varijante za 4 osobe, koje su naravno šire i robusnije. Ništa manje važna je i učestalost korištenja. Ako je upotreba česta, isplati se uložiti u skuplje i kvalitetno izrađene modele koji će trajati dugi niz godina. Materijal ljuljačke bi trebao biti kvalitetan kako bi izdržao promjene vremena. Najčešće se susrećemo s drvom ili metalom. Ponekad se radi i o kombinaciji oba materijala. Drvene ljuljačke definitivno privlače pažnju, ali često su skuplje. Potrebno je redovito ih održavati.

Bitno je odabrati pravi jastuk za ljuljačku koji daje ton cijelom dizajnu ljuljačke. Možete odabrati nekoliko jastuka, svaki za jednu osobu, ili jedan veliki za cijeli prostor za sjedenje. Metalni modeli obično imaju sjedište presvučeno tkaninom, pa jastuk nije potreban. Međutim, preporučujemo ga za veću udobnost.

Ugodna varijanta koja štedi prostor su popularne viseće fotelje. Ukoliko ne volite ljuljanje, možete se odlučiti za elegantnu vrtnu klupu ili ležaljku.

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.