Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Na razvlačenje kauči

Najprodavanije
1.
Trosjed Asora (zlatna)
Trosjed Asora (zlatna)
Na eksternom skladištu
414,90 €
2.
Kauč na razvlačenje Orgus (boja mentola)
284,90 €
3.
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Na eksternom skladištu
-37%
530 €
838,90 €
4.
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Na eksternom skladištu
-36%
555 €
868,90 €
5.
Sofa Gloria (bež)
Sofa Gloria (bež)
Na eksternom skladištu
232,90 €
6.
Sjedeća garnitura Lamour (smaragdna) (D)
1 688,90 €
9.
Sofa II (Tatum 279)
Sofa II (Tatum 279)
Na eksternom skladištu
366,90 €
10.
Sofa na razvlačenje Donda (inari 91 a 96)
583,90 €
Ostalo najprodavanije

Multifunkcionalni namještaj pravi je hit u malim i velikim stanovima i poboljšava kvalitetu života svih ljubitelja praktičnih rješenja. Ako ste jedan od onih koji vole namještaj "dva u jedan", kauč na razvlačenje je savršen za Vas. Kauč ​​na razvlačenje možete koristiti za povremeni odmor, ali i za svakodnevno spavanje. Složite svoju garnituru u boje i oblike koji su najljepši vašem oku i uz nju uklopite praktičan tabure ili fotelju. Čitajte više.

Zahvaljujući ugrađenom prostoru za odlaganje, gotovo svi kauči na razvlačenje imaju sposobnost upijanja nereda i stvari koje trenutno ne koristite. Spremište se nalazi ispod sjedišta ili u slučaju kutne garniture na razvlačenje, nalazi se ispod produženog kutnog sjedišta. 


5 vrsta mehanizma razvlačenja kauča

1. Klik-klak

Najbrži i najlakši mehanizam za razvlačenje i ponovno sastavljanje je tzv klik-klak. Kauč možete pretvoriti u krevet s dva jednostavna pokreta. Prvi korak je podići sjedište, pritisnuti ga uz naslon dok ne klikne, a zatim ga postaviti u vodoravni položaj. Sofe s ovim mehanizmom prikladne su samo za povremeno spavanje.

 2. Kolica

Tip kolica koristi se za luksuznije i kvalitetnije kutne garniture. Razvlačenje je vrlo jednostavno i sastoji se u tome da se madrac jednostavno izvuče iz prostora ispod sjedišta. Kauči s ovakvim razvlačenjem mogu se češće koristiti za spavanje, no čestim korištenjem stvaraju se neravnine na krevetu.

3. Jedrilica

Sustav razvlačenja nazvan jedrilica prikladan je i za trosjede i za kutne garniture. Princip razvlačenja sastoji se u tome da se sjedeći dio kliznim pokretom pomiče prema naprijed, a naslon se preklapa u horizontalni položaj. Dobivena spavaća površina je dovoljno velika, ali se ne preporučuje za svakodnevno spavanje.

 4. Automat

Ova vrsta razvlačenja slična je jedrilici. Razlika je samo u prvom koraku, kada se sjedište podigne i pomakne prema naprijed. Kauč s ovim sustavom razvlačenja može se češće koristiti za spavanje. Međutim, s vremenom nastaju nejednakosti.

 5. Roll

Za svakodnevno spavanje najprikladniji su kauči sa sustavom razvlačenja roll. Ovakav kauč već ima ugrađen madrac, tako da možete spavati kao u pravom krevetu. Raspored je stvarno brz i jednostavan - uhvatite stražnji dio kauča i kotrljajte cijelu strukturu prema sebi.

Kod nekih vrsta kauča i njihovog rasporeda potrebno je razmišljati i o dodatnom prostoru potrebnom za preklapanje naslona. Kauč stoga treba postaviti dalje od zida ili uvijek povući. Takvi kauči imaju naslon pod pravim kutom, pa stoga ni sjedenje možda neće biti baš ugodno. Kao dodatak kauču kupite dizajnerske jastuke u različitim veličinama. 

U malim prostorima umjesto noćnih ormarića možete koristiti stolić za kavu. Tabure s prostorom za odlaganje poslužit će za odlaganje stvari i odjeće. 

Kauči na razvlačenje također su izrađeni od različitih materijala, a njihove presvlake imaju mnogo varijanti boja. Ako ćete kauč često razvlačiti, odaberite tvrdo drvo i čvrste tkanine poput eko kože ili debele tkanine za presvlake, koje će takvom kauču produžiti vijek trajanja. Ako ćete kauč koristiti samo povremeno, dovoljna je konstrukcija od iverice. Za redovito spavanje preporučujemo kupnju toppera od memorijske pjene.

Kauči na razvlačenje štede prostor i vaš novčanik. Iskoristite mogućnost dostave na kućnu adresu ili pronađite odgovarajući kauč na razvlačenje u našoj akciji ili na bazaru.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kvalitetan kauč na razvlačenje razveselit će vaše goste

Kauči za svakodnevno spavanje - praktično i ugodno rješenje


Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.