Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Fotelje za ljuljanje

Tko ne voli ljuljanje? Bilo da ste odrasli ili još uvijek dijete, sigurno nećete prezreti mogućnost ljuljanja na fotelji za ljuljanje. Fotelja za ljuljanje navodno je inspirirana konjićem za ljuljanje ili kolijevkom za bebu. Prva fotelja koja je nalikovala fotelji za ljuljanje nastala je u Švedskoj i zvala se gungstol. Ipak, ocem moderne fotelje za ljuljanje smatra se Michael Thonet, čiji je model fotelje za ljuljanje i danas najpopularniji. Danas, međutim, možete odabrati fotelju za ljuljanje prema svom ukusu i zahtjevima. Može biti drvena, tapecirana, plastična, metalna, sa ili bez taburea. Čitajte više.

Klasična fotelja za ljuljanje jednostavnog je dizajna i izrađena je od drveta. Dijelovi su joj čvrsti i vrlo umjetnički obrađeni. Moderne fotelje za ljuljanje sada mogu biti presvučene tkaninom ili eko kožom, a njihova konstrukcija ne mora biti drvena, već i metalna ili plastična. Fotelju za ljuljanje možete kupiti i sa originalnim tabureom za noge, na kojem možete odmoriti umorne noge. Ukoliko tabure nije dio seta, možete ga kupiti dodatno u sličnom stilu. Moderne vanjske fotelje za ljuljanje za vrt izgledaju poput jajeta i viseće su. Za eksterijer su najprikladnije pletene fotelje od ratana ili poliratana koje dobro podnose vanjske vremenske utjecaje.

Ljuljajuće picture 0

Prilikom opremanja imajte na umu da fotelja na ljuljanje zahtijeva nekoliko centimetara više prostora od klasične fotelje za dnevni boravak. Što se tiče dimenzija, one su otprilike sljedeće: širina cca 70 cm, visina cca 100 cm i dubina sjedala 90 cm. Težina fotelja za ljuljanje može varirati, ovisi o korištenom materijalu. Postavite fotelju, kao dizajnerski dodatak u dnevnu sobu ili čak u spavaću ili dječju sobu.Ljuljajuće picture 1

Fotelja za ljuljanje ima nebrojene zdravstvene prednosti. To uključuje, primjerice, ublažavanje bolova u leđima te ublažavanje stresa i unutarnje napetosti. Ljuljanje također pomaže u poboljšanju ravnoteže i protoka krvi u tijelu.

Prilikom kupnje razmislite za što ćete koristiti ovu fotelju. Za uspavljivanje novorođenčeta odaberite udobnu fotelju za ljuljanje s tabureom za noge, a za opuštanje onu vrlo dobrih ergonomskih oblika. Kako biste privukli pozornost i kao kućni dodatak, birajte između elegantnih, šarenih fotelja za ljuljanje.

Moglo bi Vas još zanimati:

Fotelja za opuštanje - relax nakon napornog dana

Fotelja za ljuljanje - relax ta tijelo i duh

Izaberite udobnu fotelju ne samo za dnevni boravak

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.