Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kutne kauči

Najprodavanije
1.
Kutna garnitura Petoria New (tamnosiva) (D)
518,90 €
2.
Sjedeća garnitura Falio (P) (sivo bež)
1 779,90 €
3.
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Na eksternom skladištu
-37%
530 €
838,90 €
4.
Kutna garnitura- Kondela
Kutna garnitura- Kondela
Na eksternom skladištu
1 298,90 €
5.
Kutna garnitura- Kondela
Kutna garnitura- Kondela
Na eksternom skladištu
1 298,90 €
6.
Sjedeća garnitura Lamour (smaragdna) (D)
1 688,90 €
7.
Kutna garnitura Lysand 2rLC (crown 18)
818,90 €
8.
Kutna garnitura Destiny L (bijela + crna) (D)
-32%
505,90 €
749 €
9.
Kutna garnitura Radiant L2 (tamnosiva) (L)
583,90 €
10.
Univerzalna kutna garnitura Bold (itaka 10)
908,90 €
Ostalo najprodavanije

Kutne garniture su među najpopularnijim tipovima sjedećih garnitura, što i nije čudno. Došle su do izražaja u svijetu kauča prvenstveno zbog količine prostora koju njihov oblik prirodno nudi. Cijenit ćete to ne samo nakon napornog dana, kada udobno legnete ispruženih nogu i potpuno uživate u ponuđenom prostoru, već i tijekom češćih posjeta, gdje ne morate brinuti o dovoljnom prostoru. Čitajte više.

Osim toga, svojim vizualnim dizajnom uklapaju se u svaki prostor. U manjim će prostorijama zahvaljujući njima kut sobe biti učinkovito iskorišten, a u velikim otvorenim prostorijama mogu poslužiti i kao razdjelni element dnevnog boravka. Vrlo popularan je i prostor za odlaganje, koji se najčešće nalazi ispod produženog dijela kutnog sjedišta.

Pored toga, u manjim stanovima cijenit ćete kutne garniture na razvlačenje koje su pogodne i za svakodnevno spavanje, ali mogu poslužiti i za povremeno spavanje gostiju. Stolić za kavu tada se lako pretvara u noćni ormarić uz koji uvijek imate sve što Vam je potrebno pri ruci. S druge strane, za vaše klijente ili kolege u uredu prikladne su kutne garniture bez razvlačenja koje štede prostor, ali istovremeno na njih se mogu udobno smjestiti veliki broj ljudi.

Možete odabrati model između nekoliko vrsta dizajna koji će zadovoljiti i vaše najveće zahtjeve. Naravno, uvijek je poželjno prije kupnje dobro razmisliti što Vam točno treba. Preferirate li velike kutne garniture na razvlačenje s prostorom za odlaganje ili tražite male kutne garniture? Da li je važno od kojeg je materijala izrađena presvlaka kauča? Želite li tekstilni kauč ili više volite eko kožu? Pogledajte koje su Vam mogućnosti i odaberite onaj pravi kauč za Vas. 

Također, nemojte zaboravite na dodatke. Sjedeće garniture koje možete sa stilom nadopuniti ne samo prikladnim jastucima, dekama, već i tepisima, stolićima za kavu, zavjesama ili TV stolićima, pretvorit će vaš dnevni boravak u opuštajuću oazu u kojoj ćete uživati ​​u opuštanju i uživanju u ugodnoj atmosferi s članovima vaše obitelji ili prijateljima. 

Što se tiče cijena ovakvih kauča, to ovisi o vašim željama. Danas više nije slučaj da kvalitetni kauči ne mogu biti jeftini. Pored toga, rasprodaja skladišta i druge akcije uvjerit će Vas u suprotno. Možete se okušati i na bazaru, gdje po najpovoljnijim cijenama možete pronaći još uvijek funkcionalne komade koji mogu imati manje estetske nedostatke.

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.