Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kauči

Jednostavan krevet za jednu osobu s ugrađenim madracem ispod kojeg se nalazi prostor za odlaganje koristit ćete ga uglavnom u vikendici, ali dobro će poslužiti i u gostinjskoj ili dječjoj sobi. Ovakav krevet je potpuno tapeciran, a bezbrojne kombinacije boja i uzoraka u kojima se prodaje čine krevet ukusnim dodatkom domu. Možete uskladiti sa zavjesama na prozorima ili s plahtama. Kontrast boja možete stvoriti tepihom ili ukrasnim jastucima.   Čitajte više.

Ovi kreveti su popularni namještaj za opuštanje zbog svoje svestranosti. U trenu se mogu transformirati iz udobnog kreveta u kauč ili klupu za blagovaonski stol. Popularni su postali kreveti s tapeciranim višim uzglavljima i bočnim stranicama, upotpunjeni jastucima, uz koje možete kupiti i odgovarajući tabure. Prednja strana od tkanine sprječava prljanje zida i također sprječava moguće ogrebotine glave, nogu ili ruku. Proizvođači su mislili i na udobnost korisnika, pa tako u ponudi možete pronaći krevete s podesivim madracima i krevete na razvlačenje. Još jedna velika prednost je šupljina ispod preklopnog madraca, koja služi kao prostor za odlaganje popluna, jastuka ili prekrivača. Neki kreveti imaju noge koje stvaraju prostor za brisanje prašine i bolju ventilaciju madraca

Je li ovakav krevet prikladan za dječju sobu?

Ovakav krevet pruža djeci dodatnu zonu za odmor ili igru, ali se ne preporučuje za svakodnevno noćno spavanje. To je zbog toga što ugrađeni madrac ne pruža dovoljnu potporu kralježnici u razvoju. Osim toga, ako se madrac na krevetu nakon nekog vremena izlezi, neupotrebljiv je za djecu i može uzrokovati skoliozu. Rješenje može biti kupnja tvrđeg toppera.. No, krevet će dobro poslužiti za povremeno prespavanje prijatelja ili Vas, ako je dijete bolesno. 

Održavanje ovakvog kreveta vrlo je jednostavno. Samo ga redovito usisavajte. Čuvajte se prolivenih tekućina koje lako mogu stvoriti ružne mrlje na presvlakama. Nakon duljeg korištenja, navlaku madraca očistite kemijskim putem ili uz pomoć tuljače, čime se vraćaju boje i površina čisti od tvrdokorne prljavštine. 

U našoj ponudi možete pronaći ove krevete u dimenzijama 80x200 cm ili 90x200 cm. Kreveti se mogu kupiti po različitim cjenovnim razinama. Cijena ovisi o materijalu od kojeg je krevet izrađen i vrsti pokrovnog materijala. Najjeftiniji su kreveti od iverice, a skuplji su od kvalitetne borovine. Povoljne krevete također možete pronaći u našoj rasprodaji ili na akciji. A ako Vam ne smeta malo korišten, raspakiran ali novi kauč, ne propustite naš bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

Želite li novi krevet? Idealna širina je 100 cm

Tapecirani krevet - elegancija i luksuz u vašoj spavaćoj sobi

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.