Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Sofe

Najprodavanije
1.
Trosjed Ardress tirkizna
Trosjed Ardress tirkizna
Na eksternom skladištu
516,90 €
2.
Trosjed Asora (zlatna)
Trosjed Asora (zlatna)
Na eksternom skladištu
414,90 €
3.
Kauč na razvlačenje Orgus (boja mentola)
284,90 €
4.
Kauč na razvlačenje Adil (smaragdna)
Kauč na razvlačenje Adil (smaragdna)
Na eksternom skladištu
258,90 €
5.
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Na eksternom skladištu
-36%
555 €
868,90 €
6.
Sofa Gloria (bež)
Sofa Gloria (bež)
Na eksternom skladištu
232,90 €
9.
Sofa II (Tatum 279)
Sofa II (Tatum 279)
Na eksternom skladištu
366,90 €
10.
Sofa na razvlačenje Donda (inari 91 a 96)
583,90 €
Ostalo najprodavanije

Sofa spada u praktične sjedeće garniture koje se uklapaju u svaki prostor. Najčešće je to dnevni boravak, no sasvim je u redu ako ju smjestite i u dječju sobu, gostinjsku sobu, predsoblje, radnu sobu ili čak u kozmetički salon ili zimski vrt. Pod pojmom sofa podrazumijeva se običan dvosjed ili trosjed, koji može biti na razvlačenje i bez razvlačenja.. Budući da je sofa puno manjih dimenzija od velike kutne garniture, njegov smještaj je fleksibilniji. Prije kupnje sofe ne morate brinuti, sjedište kod većina sofe su široka i vrlo udobna.  Čitajte više.

Kada kupujete novu sofu, razmislite kojoj će namjeni služiti. Treba li to biti kauč za manji stan za svakodnevno spavanje ili samo dodatak za popodnevni odmor u velikoj kući? Na temelju toga odaberite iz ponude praktičnih ili dizajnerskih sofa. Prilikom odabira ne zaboravite na kvalitetu materijala korištenih u izradi sofe. Čvršći materijali su npr. hrastovo drvo, manje izdržljivo borovo drvo, plastika i iverica. Čvrsti i izdržljivi materijali važni su za sofu na razvlačenje, jer često razvlačenje dodatno opterećuje sofu. Materijal za pokrivanje trebao bi imati jake i izdržljive šavove, a gustoća tkanine također bi trebala biti veća u ovom slučaju. Omiljeni materijal za tapeciranje je koža, koja je izdržljiva, ali je jedna od skupljih. Njegova izvrsna zamjena je eko koža, koja je zapravo tkanina koja izgleda kao koža.

Sofe od eko kože dodaju luksuz sobi. Ništa manje popularne nisu ni razne tkanine od mikropliša. Možete uljepšati svoj dom sa sofom tapeciranom nekom jarkom bojom. 

Praktične sofe

Ako živite u garsonijeri ili manjem stanu, pravi izbor za Vas bit će dvosjed ili trosjed na razvlačenje i s prostorom za odlaganje. Sofe na razvlačenje ne zauzimaju puno prostora tijekom dana, a istovremeno pružaju potrebnu udobnost za ugodan san noću. 


Poplune, deke ili druge sitnice možete sakriti u spremište ispod sjedište. Da biste dobili više mjesta za sjedenje, možete kupiti malo tabure ili vreću za sjedenje. 

Dizajnerske sofe

Odaberite sofu koji odražava vaš životni stil i ukus. Kao i dvosjedi, i trosjedi su dostupni u bezbroj boja, stilova i materijala. Sofe možete uskladiti s foteljama ili tabureima u istim ili kontrastnim nijansama. Za svaki stil u našoj ponudi pronaći ćete odgovarajuće tepihe, zavjese, ili svjetiljke. Za zanimljiv efekt, umjesto kutne garniture možete kupiti dva dvosjeda između kojih možete postaviti podnu lampu ili veliku biljku.

Ako imate ograničen budžet i primarno tražite jeftine sofe, kod nas ćete pronaći široku ponudu pristupačnih modela. Ako vam ne smeta malo korištena, raspakirana ali funkcionalna sofa onda ne propustite naš bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kvalitetan kauč na razvlačenje razveselit će vaše goste

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.