Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kauči (sofe) na razvlačenje

Najprodavanije
1.
Trosjed Asora (zlatna)
Trosjed Asora (zlatna)
Na eksternom skladištu
414,90 €
2.
Kauč na razvlačenje Orgus (boja mentola)
284,90 €
3.
Kauč na razvlačenje Adil (smaragdna)
Kauč na razvlačenje Adil (smaragdna)
Na eksternom skladištu
258,90 €
4.
Trosjed Asora (tirkizna + crna)
Trosjed Asora (tirkizna + crna)
Na eksternom skladištu
414,90 €
5.
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Na eksternom skladištu
-36%
555 €
868,90 €
6.
Sofa Gloria (bež)
Sofa Gloria (bež)
Na eksternom skladištu
232,90 €
9.
Sofa II (Tatum 279)
Sofa II (Tatum 279)
Na eksternom skladištu
366,90 €
10.
Sofa na razvlačenje Donda (inari 91 a 96)
583,90 €
Ostalo najprodavanije

Sofe na razvlačenje s prostorom za odlaganje najbolji su izbor za male prostore poput garsonijera ili jednosobnih apartmana. Dobro služe i u dječjoj sobi u slučaju da je dijete bolesno i želite spavati s njim ili Vam u posjet dođe prijatelj. Kauč ​​možete koristiti i za svakodnevno spavanje jer je svojom udobnošću usporediv s klasičnim krevetom, a istovremeno štedi prostor služeći kao kauč tijekom dana. Sofe i fotelje na razvlačenje također su odlično rješenje za povremeno spavanje vaših gostiju.  Čitajte više.

U ponudi ćete najčešće pronaći sofe na razvlačenje za dvije osobe, ali mogu se naći i za 3 osobe. No, u rasklopljenom stanju, sofa će pružiti prostor za spavanje i odmor samo za najviše dvije osobe. Ako dnevnu sobu kasnije pretvarate u spavaću, prilagodite tome i ostali namještaj. Koristite stolić za kavu ili TV ormarić umjesto noćnih ormarića. Nabavite tabure s prostorom za odlaganje i kupite jednu podnu lampu s funkcijom prigušivanja umjesto noćnih lampi. 


Ako sofu želite svakodnevno razvlačiti, odaberite iz ponude one koje su izrađene od visokokvalitetnih materijala. Sofa ​​bi trebala da ima drvenu konstrukciju i čvrstu i izdržljivu presvlaku od tkanine ili kože. Kada se sofa koristi za svakodnevno spavanje, važno je obratiti pažnju na vrstu razvlačenja. Loše odabrana vrsta sklopivog mehanizma može vam se vrlo brzo obiti o glavu.

Mehanizmi razvlačenja pogodni za svakodnevno spavanje:

Roll

Rolanje je najudobniji način da mirno i dobro spavate svaku noć. Ova vrsta sofe na razvlačenje već ima ugrađen madrac, tako da možete spavati kao da ste u pravom krevetu. Razvlačenje je stvarno brzo i jednostavno - uhvatite stražnji dio sjedišta i počnete kotrljati cijelu konstrukciju prema sebi.

Automat

Princip razvlačenja sastoji se u tome da se dio za sjedenje podiže i pomiče prema naprijed, a naslon se preklopi u horizontalni položaj. Sofe s ovim sklopivim sustavom može se češće koristiti za spavanje. Za ovaj tip sofe potrebno je dokupiti jastuke jer je stražnji dio sa sjedalicom pod kutom od 90°. Kod ovakvog razvlačenja neophodan je slobodan prostor iza sofe zbog preklapanja stražnjeg dijela. 

Mehanizmi razvlačenja pogodni za povremeni odmor:

Klik-klak

Najbrži i najlakši mehanizam za razvlačenje sofe za kraći odmor je tzv klik-klak. Razvlačenje sofe sastoji se od dva jednostavna koraka. Prvi je da podignete sjedište i pritisnete ga uz naslon dok ne klikne, a zatim postavite ovo sjdeište u vodoravni položaj.

Jedrilica

Sustav razvlačenja nazvan jedrilica prikladan je za dvosjede i trosjede. Sastoji se u tome što se sjedište klizanjem pomiče prema naprijed, a naslon se preklopi u horizontalni položaj. Dobiveni prostor za spavanje je dovoljno velik i udoban. Kao i kod automatskog razvlačenja, treba prostora iza sofe, a naslon je pod kutom od 90° u odnosu na sjedište, pa je sjedenje neudobno i morate kupiti velike jastuke.

Sofa ​​na razvlačenje štedi prostor i vaš novčanik. Iskoristite mogućnost dostave sofe na kućnu adresu. Ako imate manji budžet, odgovarajuću sofu na razvlačenje možete pronaći u našoj rasprodaji ili na bazaru.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kvalitetan kauč na razvlačenje razveselit će vaše goste

Kako opremiti mali dnevni boravak

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.