Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Metalni kreveti

Najprodavanije
1.
Bračni krevet 160 cm Malbrua (S podnicom)
279,90 €
2.
Bračni krevet 160 cm Dalasi (S podnicom)
232,90 €
3.
Bračni krevet 180 cm Dalasi (S podnicom)
258,90 €
4.
Bračni krevet 140 cm Dalasi (S podnicom)
219,90 €
5.
Jednostruki krevet 90 cm Blai (S podnicom)
141,90 €
6.
Bračni krevet 160 cm Zaira (s podnicom)
180,90 €
7.
Jednostruki krevet 90 cm Timlu (s podnicom)
141,90 €
8.
Bračni krevet 160 cm Timlu (s podnicom)
232,90 €
9.
Jednostruki krevet 90 cm Rossa (s podnicom) (crna)
154,90 €
10.
Bračni krevet  180 cm Birdie (bijela)
Bračni krevet 180 cm Birdie (bijela)
Na eksternom skladištu
258,90 €
Ostalo najprodavanije

Metalni kao i drveni kreveti su na tržištu prisutni već jako dugo. Izrađeni su u različitim stilovima i zato su tako posebni. Željezna konstrukcija kreveta je romantična, a metalni okvir kreveta izgleda prozračno i tanko. Ipak, ovi kreveti su vrlo izdržljivi i imaju visoku nosivost. Izrađeni su od metalnih ili čeličnih cijevi. Metalni kreveti mogu biti i u kombinaciji sa drvom. Većina metalnih kreveta isporučuje se u demontaži, ali je njihova montaža vrlo jednostavna i traje svega nekoliko desetaka minuta. Kreveti od kovanog željeza jednostavni su za održavanje, a pogodni su i za alergičare. U našoj ponudi možete pronaći metalne krevete u dimenzijama 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm i 180x200 cm. Čitajte više.

Vrste metalnih kreveta

Minimalistički stil predstavljaju kreveti čistih, jednostavnih linija. Uglavnom se konstrukcija takvih kreveta sastoji od ravnih cijevi, ponekad mogu biti blago zaobljene. Elegancija i luksuz kreveta bit će naglašeni, na primjer, zlatnim premazom i dodacima u istom stilu - noćnim svjetiljkama, noćnim ormarićima ili tepihom.

Metalni kreveti također se jako dobro uklapaju u domove namještene u industrijskom stilu. Takav krevet savršeno se nadopunjuje metalnim regalima, industrijskim noćnim ormarićima ili toaletnim stolovima.

Umjetnički stil predstavljaju kićeni kovani kreveti. Kreveti iz kovačkih radionica su gotovo umjetničko djelo. Umjetnički su obrađene ne samo uzglavlja već i noge kreveta. Takvi kreveti, međutim, koštaju nekoliko tisuća kuna.

Kreveti s ukrasnim uzglavljima predstavljaju romantičan stil. Cijevi u uzglavlju, ali i sama konstrukcija za madrac su u obliku srca, listova i cvjetova. Ovi kreveti su obično izrađeni u bijeloj boji i posebno se dopadaju djevojkama.

Metalni kreveti obično nemaju prostor za odlaganje, ali možete iskoristiti prostor ispod samog kreveta. Ispod kreveta možete postaviti ukrasne kutije ili dodatne kutije za odlaganje.

Metalni kreveti mogu se kupiti s podnicom, ili čak s podnicom i madracem. Velika prednost metalnih kreveta je njihova niska cijena. Stoga, tražite li jeftine jednostruke krevete ili bračne krevete, pogledajte ponudu i ovakvih kreveta. Zbog niske cijene, metalne krevete možete pronaći u studentskim domovima, motelima i itd. Također se i kreveti na kat izrađuju od metala.

Ako još uvijek niste sigurni koji je krevet najprikladniji za Vas, pogledajte upute kako odabrati krevet. Ako imate ograničen budžet i primarno tražite jeftine krevete, u našoj akciji pronaći ćete široku ponudu pristupačnih modela s odličnom opremom. Ako vam ne smeta malo korišten ili raspakiran krevet, onda ne propustite naš bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

6 savjeta za savršen san

Želiš li novi krevet? Idealna širina je 100 cm

Investirajte u pravi krevet! 5 pitanja koja ne smijete zaboraviti kada birate novi krevet

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.