Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Metalni kreveti 90x200 cm

Ukoliko se odlučite za jednostruki metalni krevet dobit ćete nekoliko prednosti. Ima dug životni vijek, veliku nosivost i jednostavno rukovanje. Budući da metalni kreveti nemaju prostora za odlaganje, to osigurava izvrsnu ventilaciju madraca. Madrace dimenzija 90 x 200 možete pronaći ovdje. Čitajte više.

Metalni kreveti izrađeni su od profiliranih limova željeza (ili njegovih legura) i cijevi. Njihova najveća prednost je što su lagani. Najvažnije je da materijal kreveta bude čvrst – stranica mora biti visoka 10 cm i široka 1,5 cm.Metalni picture 0

Metalne jednostruke krevete možete koristiti kako u dječjoj/studentskoj tako i u radnoj ili gostinjskoj sobi. Hladan dojam koji krevet može ostaviti na prvi pogled možete "omekšati" ugodnim prekrivačem ili mekanim krznom preko cijelog kreveta. Preporučamo kombiniranje s metalnim noćnim ormarićima i lampama jer se različiti materijali mogu "svađati" u jednoj prostoriji.

Veličina 90x200 pružit će dovoljnu udobnost za spavanje jedne osobe. Ali ukoliko trebate kraljevski prostor, odaberite veličinu 140x200. No, sve ovisi o dimenzijama same prostorije u kojoj će se krevet postaviti. Bijeli metalni kreveti posebno su popularni u skandinavskom i provansalskom stilu. Prostoriji dodaju dašak romantike i ugodne atmosfere. S druge strane, crne su verzije posebno prikladne za industrijske prostore. Ako još uvijek oklijevate, u ponudi imamo i tapecirane i drvene jednostruke krevete. 

Moglo bi Vas zanimati:

Želite li novi krevet? Idealna širina je 100 cm

I jeftin krevet može biti udoban. 4 savjeta za kvalitetan san

5 inspiracija zahvaljujući kojima ćete dobiti prekrasan provanasalski interijer

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.