Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Tekstilne kauči

Najprodavanije
1.
Trosjed Asora (zlatna)
Trosjed Asora (zlatna)
Na eksternom skladištu
414,90 €
2.
Kauč na razvlačenje Orgus (boja mentola)
284,90 €
3.
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Na eksternom skladištu
-37%
530 €
838,90 €
4.
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Trosjed Agira (zelena + crna) (L)
Na eksternom skladištu
-36%
555 €
868,90 €
5.
Sjedeća garnitura Lamour (smaragdna) (D)
1 688,90 €
8.
Sofa II (Tatum 279)
Sofa II (Tatum 279)
Na eksternom skladištu
366,90 €
9.
Univerzalna kutna garnitura Bold (itaka 10)
908,90 €
10.
Sofa na razvlačenje Donda (inari 91 a 96)
583,90 €
Ostalo najprodavanije

Tekstilni kauči su prvi izbor kupaca. Udobni su, mekani, imaju mnogo varijacija boja i prihvatljive su cijene. Tapecirani namještaj doživio je najveći procvat u razdoblju baroka, kada su isprva nastajali samo jednostavni vuneni pokrivači.Na sofe i fotelje stavljali su čak i tepihe. U to su se vrijeme u Francuskoj počeli pojavljivati ​​tekstilni pokrivači od svile. Danas imamo na izbor nekoliko vrsta tkanina za presvlake. Samo o nama ovisi hoćemo li pri kupnji novog trosjeda gledati izgled, trajnost ili sastav materijala. Favoriti su garniture u minimalističkom stilu u neutralnim bojama, a zatim rustikalne sofe u odvažnim nijansama upotpunjenim jastucima s uzorkom. Poželjne su i štof garniture 3+2+1 koje se sastoje od trosjeda, dvosjeda i jedne fotelje.  Čitajte više.

Najpopularnije presvlake za sofe su mikrofibra, baršun ili jato. Ove tkanine karakterizira njihova mekoća i obično imaju kratku hrpu. Razlikuju se po načinu izrade i funkciji. Na primjer, microplush ima teflonski tretman koji odbija vodu, flock je vrlo otporan na habanje, a mikrovlakna su prozračna, otporna na nakupljanje i dobro drže oblik.

Tkanine kao što su epinglé, chenille i boucle također su popularne. Zajednička značajka je vrsta strukturirane površine. Razlika je u gustoći i čvrstoći vlakana. Na primjer, šenil je mekan gotovo poput baršuna, ali boucle ima grubu i kvrgavu površinu. 

Ako u svom domu imate kućnog ljubimca, razmislite o kupnji kauča s teflonskom i hidrofobnom površinskom obradom te debljom i čvršćom tkaninom.

Također možete kupiti navlaku ili dekicu za prekrivanje sjedećeg dijela koja se može skidati i prati. Kako biste se na jednu sofu mogli smjestiti i sa svojim kućnim ljubimcem, birajte između kauča na razvlačenje ili kutne garniture

Tapeciranje nije samo tkanina koja prekriva drveni okvir sofe. Radi se o nekoliko slojeva različitih međusobno povezanih materijala. Obično je to pokrovna tkanina, ispod koje se nalaze netkani materijali, zatim PUR pjena, opruge i mijeh pričvršćen na okvir kauča.

Ostala svojstva tkanina na koja treba obratiti pozornost:

- otpornost na stvaranje dlačica

- trajnost boje

- čvrstoća šava

- površinske obrade kao što su nepropusnost, jednostavno čišćenje

Odaberite iz široke ponude kutnih tekstilnih kauča, tekstilnih garnitura u obliku slova U ili manjih dvosjeda ili trosjeda. Nemojte zanemariti našu rasprodaju ili outlet kategoriju, gdje možete pronaći jeftine sofe po razumnim cijenama.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kauč Vam mora "sjesti"! 3 savjeta uz koje nikad nećete pogrešiti pri kupnji novog kauča!

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.