Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Dječji kreveti 90 x 200 cm

Prilikom odabira dječjeg kreveta potrebno je voditi računa ne samo o dobi djeteta i veličini dječje sobe, već i o veličini i vrsti samog dječjeg kreveta. Glavna prednost klasičnih kreveta dimenzija 90 x 200 cm je njihova dugotrajnost. Međutim, treba imati na umu da oni zauzimaju puno prostora u manjim dječjim sobama. Čak su i nepotrebno veliki za malu djecu i možda se u njima neće osjećati ugodno. Čitajte više.

Ukoliko vaše dijete više nije malo, a veličina dječje sobe to dopušta, veličina 90x200 je najidealnija. Možete birati između različitih oblika samog kreveta. Ovisi o stilu sobe i preferencijama djeteta.Dječji picture 0

Kreveti na kat odličan su izbor ako imate dvoje djece i želite uštedjeti prostor u sobi. Dječji povišeni kreveti također ne zauzimaju puno prostora i pružaju prostor za pohranu, prostor za igru, a u mnogim slučajevima ispod se nalazi radni stol. Kreveti s prostorom za odlaganje također su tražena vrsta jer nude mjesto za odlaganje igračaka, odjeće, prekrivača, deka, jorgana i posteljine. U sklopivim izvedbama pomoćni ležaj mogu koristiti prijatelji za povremeno spavanje ili kao zaštita od pada djeteta. Dječji kreveti u obliku kućice posljednjih su godina tražena vrsta, dizajnerski su i prozračni. Oblici automobila također su popularni među djecom.

Bez obzira koju vrstu dječjeg kreveta odaberete, on treba biti zdrav, čvrst i jednostavan za održavanje. Najprikladniji materijal je masivno drvo. Odlikuje ga dugi vijek trajanja, no kreveti od laminata često impresioniraju prvenstveno pristupačnijom cijenom.

Madrac je temelj zdravog sna i razvoja. Ovo dvostruko vrijedi za dječju kralježnicu. U našoj ponudi pronaći ćete kvalitetne madrace dimenzija 90x200 ili možete odabrati kompletan set - krevet s podnicom i madracem.

Moglo bi Vas zanimati:

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati onaj pravi dječji krevet?

Dječja soba - uredite ju lijepo i praktično

Mala dječja soba? Pomažu i skladišni prostori!

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.