Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kreveti 90 x 200 cm

Najprodavanije
1.
Jednostruki krevet 90 cm Oscroft
Jednostruki krevet 90 cm Oscroft
Na eksternom skladištu
240,90 €
2.
Jednostruki krevet 90 cm Sigil I
Jednostruki krevet 90 cm Sigil I
Na eksternom skladištu
-28%
128,90 €
179 €
3.
Jednostruki krevet 90 cm Sigil II
Jednostruki krevet 90 cm Sigil II
Na eksternom skladištu
-28%
128,90 €
179 €
4.
Jednostruki krevet 90 cm Sigil III
Jednostruki krevet 90 cm Sigil III
Na eksternom skladištu
-28%
128,90 €
179 €
5.
Jednostruki krevet 90 cm Rossa (s podnicom) (crna)
154,90 €
7.
Jednostruki krevet 90x200 cm- Kondela
Jednostruki krevet 90x200 cm- Kondela
Na eksternom skladištu
232,90 €
8.
Krevet sa pomoćnim ležajem Lusid (bijela)
245,90 €
9.
Krevet s pomoćnim ležajem Manuela (siva)
375,90 €
10.
Krevet s prostorom za odlaganje Moli (bijela)
388,90 €
Ostalo najprodavanije

Najstandardnija veličina jednostrukog kreveta 90x200cm je idealan izbor za pojedinca ili djecu u dječjoj sobi. Prilikom odabira novog kreveta prije svega gledamo kakav je materijal, kvalitetu izrade i uklapa li se stilski u interijer. I dalje su najpopularniji drveni kreveti, bilo da su od punog drveta ili jeftiniji od lamelirane ploče. Jednostruki kreveti na razvlačenje praktično je rješenje koje ne zauzima puno prostora i pametno je mjesto za smještaj gosta tijekom posjeta. Ako kod kuće imate malo prostora za pohranu, svakako ćete cijeniti one s prostorom za odlaganje u koju možete sakriti jastuke, deke i posteljinu.  Čitajte više.

Elegantan i praktičan. Riječ je o jednostrukom tapeciranom krevetu dimenzija 90x200 cm. Tražite krevet za studenta? Trebate li krevet za svoj ured? Tražite li manji krevet za gostinjsku sobu? Ovaj tapecirani komad osvježit će svaki prostor.

Krevet s pričvršćenim madracem s prostorom za odlaganje osigurat će savršeno opuštanje. Možete ga koristiti kao krevet za spavanje, ugodan odmor ili samo za sjedenje. Ovakvi kreveti nude cjelovito rješenje za povremeno ili svakodnevno spavanje, uključujući čak i madrac. Njihova velika prednost je što možete birati između brojnih kombinacija boja.

Ukoliko preferirate brzu kupnju svakako posjetite kategoriju kreveta s podnicom i madracem gdje možete pronaći već kompletan krevet i u par klikova krevet je Vaš.

Ovaj tip jednostrukog kreveta izgleda elegantnije i udobnije od drvenog jednostrukog kreveta. Naravno, osnova dobrog sna je kombinacija podnice, madraca i samog kreveta. U našoj ponudi možete pronaći mnogo komada s madracem, s podnicom ili kao kompletan set. Za krevete koji ne uključuju madrac, lako ga možete kupiti ovdje.Dimenzije 200 x 90 cm picture 0

Popularne su varijante s prostorom za odlaganje, koje dodatno "spreme" trenutno nepotrebne stvari - posteljinu, deke, sezonsku odjeću. To možete u potpunosti iskoristiti, pogotovo u manjim prostorijama gdje nema dovoljno mjesta za dodatne ormare i komode.

Većina ovakvih kreveta ima bočno uzglavlje ugodnog oblika, ili dva uzglavlja, zahvaljujući kojima nećete osjećati hladnoću sa zida. Nude djelomičnu potporu za vaša leđa tijekom čitanja ili gledanja filma. Podnica na kojoj se nalazi madrac se nalazi iznad spremišta. Do skladišnog prostora možete doći zahvaljujući bočnom otvaranju ili otvaranju s nogu.Dimenzije 200 x 90 cm picture 0

Ovakvi kreveti postaju sve popularniji. Svoje mjesto nalaze u studentskim sobama, ali uglavnom i u vikendicama. Veličina kreveta je uglavnom jednaka klasičnim jednostrukim krevetima - 80x200 ili 90x200 cm. No kod nas možete birati i između netipičnih veličina. Jedina začkoljica može biti veličina nakon razvlačenja, koja ne smije smetati normalnom kretanju u prostoriji.

Kreveti su cjenovno pristupačni i nude mnoge prednosti. Potpuno su tapecirani, tako da ih lako možete smjestiti u prostor. Mnogi modeli su čak i podesivi, tako da jamče veliku udobnosti.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako održavati tapeciran krevet

Krevet za dječju sobu: kako odabrati onaj pravi dječji krevet

Tapeciran krevet - elegancija i luksuz u vašoj spavaćoj sobi

Priuštite si najveći luksuz i udobnost uz jednostruki tapecirani krevet. Visoko, mekano uzglavlje i izbor boja ne samo da će vam pružiti savršen san, već i moderan izgled cijele sobe. Klasična varijanta tapeciranog kreveta s ugrađenim madracem, ispod kojeg se nalazi prostor za odlaganje, svestrano je rješenje, posebice u vikendici, ali i radnoj ili dječjoj sobi. Birajte između brojnih nijansi boja koje ćete savršeno uklopiti uz tepih i zavjese. 

Dječji jednostruki kreveti dimenzija 90x200 lijepo se uklapaju u studentsku sobu. Ako imate više djece ili vaša djeca vole dovoditi svoje prijatelje, svakako investirajte u krevet na kat. Po razumnoj cijeni možete pronaći metalne jednostruke krevete koji mogu očarati romantične duše tinejdžerica.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kako odabrati krevet za školarca

Želite li novi krevet? Idealna širina je 100 cm

Kao i kod bračnog kreveta, tako i kod jednostrukog kreveta poželjno je imati noćni ormarić na koji ćete postaviti stolnu lampu. Tinejdžer ili gost tako mogu iskoristiti visoko tapecirano uzglavlje dok navečer čitaju knjigu ili gledaju TV.

Tapecirani kreveti s pričvršćenim madracem su zasebna kategorija jednostrukih tapeciranih kreveta. Odličan su izbor za studentske ili tinejdžerske sobe. Često svoje mjesto nađu i u vikendicama. Riječ je o klasičnom krevetu za jednu osobu u širokoj paleti boja s opružnim, sendvič, pjenastim ili madracem sa više zona. Često imaju prostor za odlaganje i bočno uzglavlje koja vas štiti od hladnoće sa zida.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako održavati tapeciran krevet

Tapeciran krevet - elegancija i luksuz u vašoj spavaćoj sobi

5 savjeta kako treba da izgleda studentska soba

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.