Home Savjeti za izbor namještaja SMJEŠTAJ ZA NEOČEKIVANE GOSTE

SMJEŠTAJ ZA NEOČEKIVANE GOSTE

by blog.zondo.hr

S vremena na vrijeme može se dogoditi da gostiostanu malo duže i odu tek ujutro. Ponekad su takvi gosti očekivani, a ponekad iznenađenje. U svakom slučaju, potrebno je pripremiti udobno mjesto za spavanje gosta.

Goreta je idealna za manje stanove i kada vam dođu gosti. Preko dana služi za sjedenje, a preko noći za spavanje. Krevet se isporučuje s podnicama, ali bez madraca. Preporučujemo dokupiti madrace 90 x 200 cm.
Jednostruki krevet na razvlačenje 200 x 90 cm

Sadržaj:

1.1. Kreveti na razvlačenje su idealno rješenje kada Vam dođu gosti

1.2. Kauči na razvlačenje

1.3. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

1.1. Kreveti na razvlačenje su idealno rješenje kada Vam dođu gosti

Kreveti na razvlačenje služe i kao kauč i kao krevet. Prikladni su za dječje i gostinjske sobe ili, na primjer, za ured. Dakle, u normalnim okolnostima služe kao klasična sofa, a nakon razvlačenja dobivate krevet širine obično 140-180 cm, ovisno o konkretnom modelu. Prije kupnje provjerite da li su podnica i madrac dio kreveta. U nekim slučajevima potrebno je naručiti ove stvari posebno. Također je važno ima li krevet prostor za odlaganje kako biste imali gdje odložiti jastuke, deke, posteljinu i slično.

Krevet na razvlačenje Indiana za dječje i mladenačke sobe i kad vam dođu gosti
Krevet na razvlačenje 160 x 80 cm Indiana

Druga alternativa su kreveti s pomoćnim ležajem. Radi se o klasičnim krevetima za jednu osobu s tom razlikom što se ispod njih može izvući još jedan krevet. Kreveti na razvlačenje štede prostor, a sklopljeni izgledaju poput običnog ormarića. Nakon rasklapanja dobivate krevet pune veličine, koji je pogodan ne samo za goste, već i za svakodnevno spavanje, posebno u malim stanovima.

Praktičan krevet na rasklapanje kojim ćete uštedjeti na prostoru. Na prvi pogled to je komoda dubine 43 cm. Preporučujemo kupovinu nadogradnje nad krevet.
Krevet na razvlačenje Russel 200 x 90 cm

1.2. Kauči na razvlačenje

Kauči na razvlačenje, posebno on kutni, mogu pružiti zaista udoban prostor za spavanje. Neki su namijenjeni za povremeno spavanje, a neki čak i za svakodnevnu upotrebu. Ako želite krevet samo za povremene goste, ne morate tražiti kauč za svakodnevno spavanje, koji je obično skuplji. Prednost kutnih garnitura u obliku slova L ili U je ta što obično imaju barem jedan prostor za odlaganje, koji možete koristiti za odlaganje popluna i jastuka. Kauči na razvlačenje za svakodnevno spavanje idealno je rješenje za manje stanove jer dobivate udoban kauč i krevet s prostorom za odlaganje u jednom.

Kutna garnitura na razvlačenje je idealan izbor za vaš dnevni boravak. Može polužiti kao udoban kauč a nakon razvlačenja dobivate krevet koji možete iskoristiti i za svakodnevno spavanje
Kutna garnitura na razvlačenje

Kauči na razvlačenje mogu poslužiti za povremeno spavanje ali također se na tržištu mogu naći i kauči koju su udobni i za svakodnevno spavanje. Sofa ne mora biti samo u dnevnom boravku, može se koristiti i u dječjoj sobi. Djeca i tinejdžeri uživat će u mjestu za opuštanje, a ako ih posjeti kolega ili prijatelj, imat će gdje prespavati. Kod kauča provjerite dimenzije prostor za spavanje nakon razvlačenja te jesu li namijenjeni svakodnevnom ili samo povremenom spavanju.

Sofa Arabella na razvlačenje je idealan izbor za vaš dnevni boravak ili kada vam dođu gosti. Može polužiti kao udoban kauč za odmor a nakon razvlačenja dobivate krevet koji može poslužiti za povremeno spavanje ili spavanje vaših gostiju
Sofa Arabella na razvlačenje

Imate li sofu na razvlačenje, krevet s pomoćnim ležajem ili čak gostinjsku sobu za goste?

1.3. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Jastuci  za vaš kauč. Funkcionalan i dizajnerski dodatak koji će Vas oduševiti na prvi pogled i stvoriti ugodnu atmosferu u svakoj sobi.
  • Svjetiljka. Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke i prekrivači za vaš kauč.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Stolić za kavu. Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • TV stolić. Za ugodno gledanje televizije sa vašeg sofa odaberite savršen TV stolić.
  • Dnevni boravak. Ukoliko želite da svaki komad namještaja bude iz iste serije pogledajte već gotove komplete dnevnih boravaka.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like