Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Tapecirani kreveti 160x200 cm

Tapecirani kreveti 160x200 cm savršeno izgledaju i uklapaju se u svaki interijer i stil. Ostatak namještaja u spavaćoj sobi jednostavno možete uskladiti s tapeciranim krevetom, i tako se zaista opustiti. U ponudi su različiti dizajni i širok raspon boja. Klasični drveni kreveti ne pružaju vam tolike mogućnosti. Čitajte više.

Ukoliko s vašim partnerom razmišljate o kupnji bračnog kreveta, veličinu 160x200 trebali biste odabrati bilo u slučaju male spavaće sobe ili ako trebate biti blizu svog partnera čak i tijekom sna. Veličina 160x200 jednako je popularna kao i veličina 180x200. Međutim, jedna odrasla osoba treba imati širinu madraca od 90 cm. Uvijek mjerite površinu za spavanje, a ne okvir kreveta. Neke vrste tapeciranih kreveta možete kupiti s madracem i podnicom. Za vrste bez madraca možete odabrati željenu tvrdoću i veličinu. Više o tome što su madraci i na temelju čega ih odabrati možete pročitati ovdje.Tapecirani picture 0

Prilikom odabira razmislite o tome koliko ćete prostora imati oko kreveta. Krevet ne smije ograničavati vaše kretanje po spavaćoj sobi i otežavati korištenje ormara. Ako u spavaćoj sobi imate nizak strop, svakako izmjerite najveću moguću visinu uzglavlja tapeciranog kreveta koje je često visoko i netipično dizajnirano.

Gdje spremiti posteljinu, deke i sezonsku odjeću? Ispod kreveta! Ako se borite s nedostatkom ormara, krevet s prostorom za odlaganje bit će pravi izbor.

Ako imate ograničen budžet i prvenstveno tražite jeftinije tapecirane krevete, u našoj akciji pronaći ćete široku ponudu pristupačnih modela. Ako vam ne smeta malo korišten ili raspakiran krevet, ne propustite naš outlet.

Moglo bi Vas zanimati:

Tapecirani kreveti su elegantni, udobni i sigurno ćete se zaljubiti na prvi pogled

Kako održavati tapeciran krevet

Trendovi za 2023.- namještaj za spavaću sobu

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.