Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Madraci s oprugama 160x200 cm

Madrac s oprugama dimenzija 160x200 osigurat će vam komfor i kvalitetan odmor u bračnom krevetu dimenzija 160x200 cm. Poznati su po svojoj visokoj prozračnosti, tako da ne morate brinuti o njihovoj ventilaciji. Pritisak opruga osigurava izvrsnu ventilaciju, a zahvaljujući tome madraci s oprugama mogu se koristiti i u vlažnim okruženjima. Osim toga, izdržljive opruge pružit će optimalnu potporu vašoj kralježnici. Čitajte više.

Madrac s oprugama je jeftin, ali kvalitetan izbor. Preporučamo da ih postavite na čvrstu podnicu od lamela, nikako ne na podesivu - savijanje madraca oštetilo bi opruge. Neki kreveti nemaju podnicu - samo dasku. Ovdje je situacija kompliciranija iz higijenskih razloga. Čovjek se tijekom noći znoji, ta vlaga prelazi u posteljinu, ali dijelom i u sam madrac. Upravo zbog ovakvih situacija su idealni madraci s oprugama s visokom prozračnošću.S oprugama picture 0

Iako su krevet i madrac namijenjeni za oba partnera, razmislite o specifičnim potrebama spavanja svakog od vas. U ovom slučaju, 1 krevet = 2 madraca. Nije svima ugodan madrac s tvrđim oprugama, možete odabrati mekše alternative kao na primjer od pjene ili madrac s džepićastom jezgrom. Ako se oba partnera odluče za madrace s oprugama: u krevetu dimenzija 160x200 cm odaberite jednodijelni madrac dimenzija 160x200 ili 2 madraca veličine 80x200 kako ne biste "lebdjeli po krevetu". Imajte na umu da kod opružnog sustava, pomjeranje jednog partnera može smetati drugom.

Moglo bi Vas zanimati:

Znate li koja podnica je najbolja za madrac? Mi ćemo Vas posvajetovati

Pjenasti ili opružni madrac? Koji je bolji?

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.