Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Bračni kreveti 160x200 cm

Najprodavanije
1.
Bračni krevet 160 cm Dalasi (S podnicom)
232,90 €
2.
Bračni krevet 160 cm Mivory (bijela) (S podnicom)
388,90 €
3.
Bračni krevet 160 cm Luzir
Bračni krevet 160 cm Luzir
Na eksternom skladištu
-25%
201,90 €
269 €
4.
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Na eksternom skladištu
-29%
427,90 €
599 €
5.
Bračni krevet 160 cm Bargo
Bračni krevet 160 cm Bargo
Na eksternom skladištu
-28%
279,90 €
389 €
6.
Bračni krevet 160 cm Gaila
Bračni krevet 160 cm Gaila
Na eksternom skladištu
180,90 €
7.
Bračni krevet 160 cm Karilla (s podnicom) (neo mint)
375,90 €
10.
Kontinentalni krevet 160 cm Amarydia (fresh 32)
781,90 €
Ostalo najprodavanije

Često viđena veličina kreveta za spavaću sobu je krevet sa površinom za spavanje 160x200 cm. Predstavlja dovoljno velik prostor za par, pružajući svakome vlastitu udobnost, a istovremeno ne zauzima puno prostora. Često postaje prvi zajednički partnerski krevet. Idealan je kompromis između klasične varijante 180x200 cm i uske varijante 140x200 cm Čitajte više.

Važan dio kreveta su podnica i madrac. Kada kupujete krevet, najčešće je to samo okvir. To znači da se podnica i madrac kupuju zasebno. Naravno, postoje iznimke, kao što su tapecirani kreveti ili boxspring kreveti. Ponekad je samo podnica dio kreveta. Najčešće imate izbor između fleksibilne podnice od lamela ili pune letvičaste podnice. U principu, čvrstu podnicu treba kombinirati s madracem s oprugama, a fleksibilnu podnicu od lamela s madracem od pjene. Na letvičastu rešetku možete postaviti i pjenasti madrac, ali neka bude dovoljno visok da vas podnica ne pritišće. 

Za bračni krevet možete birati želite li jedan veliki madrac ili dva manja. Ako vaš partner i Vi preferite različitu tvrdoću madraca, bit će bolja dva odvojena. Dva madraca različite tvrdoće mogu vas koštati više od jednog velikog, no u ovom slučaju ne isplati se previše štedjeti. Na jednom velikom madracu također se jače osjećaju pokreti i bacanja drugog, što zna smetati. Osim toga, velikim madracem također je teže rukovati. 

Iako je trend opremanja spavaće sobe s minimalnim namještajem, ne možete bez skladišnih prostora. Ako vam ormar i komoda nisu dovoljni, posegnite za krevetima s prostorom za odlaganje. Pokušajte se pobrinuti da vaš krevet bude što više prozračen, da struji zrak i da prostor ispod kreveta nije ispunjen do vrha.

Drveni kreveti od laminata uklapaju se u gotovo svaki interijer. Ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje i možete birati između velikog broja nijansa boja s različitim površinskim strukturama. Namještaj izrađen od visokokvalitetnog laminata zahvaljujući suvremenim tehnologijama vjerno podsjeća na svako drvo. Kreveti od punog drva su skuplja, ali izdržljiva alternativa. Drveni namještaj prožima dom i stvara ugodnu i zdravu klimu. Neka vas ne obeshrabri viša nabavna cijena ovih kreveta jer će vam trajati cijeli život.

Moderna spavaća soba trebala bi imati nježan dojam, na što između ostalog utječu i korištene boje. Stručnjaci preporučuju popularne svijetle nijanse bež, plave ili ljubičaste. Volite li toplije nijanse? U tom slučaju odaberite prigušene nijanse narančaste ili žute. Žarko crvena i druge jarke boje mogu Vam neugodno smetati, što nikako ne pripada spavaćoj sobi.

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.