Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 € (3 006,27  kn)
45 541 kom proizvoda na skladištu
Povrat u roku od 60 dana
Prikazujem 1 - 30 (od 82 proizvoda)

Asortiman madraca dimenzija 160x200 cm dovoljno je bogat da nemate problema s izborom. U ponudi su razne vrste madraca, poput madraca od pjene, džepićastih ili opružnih madraca, kao i medicinskih ortopedskih madraca. Cijena takvih madraca kreće se od pristupačnih 120 eura do luksuznih modela od tisuću i više eura. 

Dimenzije 200 x 160 cm picture 0

Univerzalan madrac 160x200 cm s bračnim krevetom prikladan je za gotovo svaku spavaću sobu. Možete ih smjestiti u manje prostorije, ali i u veće, ostavljajući više mjesta za npr. toaletni stolić ili komodu

Veličina 160x200 cm tipična je za bračne krevete, ali nije iznimka ni za smještaj u dječjoj sobi s više djece. Kod velikih madraca na kojima spavaju dvije osobe važan je odabir prave tvrdoće madraca. To može biti nedostatak ako imate drugačiju potrebu za njegovom tvrdoćom od vaše druge osobe. U tom slučaju odaberite dva različita madraca dimenzija 80x200 cm. Tvrdoća madraca je do 5 stupnjeva, gdje 1 označava najmekši madrac, a 5 najtvrđi madrac. Ako su oba partnera čvršće građe, za njih će odgovarati tvrdi madrac s oznakom T5. Za vitkije osobe preporučujemo mekane T1/T2 i srednje tvrde T3/T4 madrace. Srednje tvrdi madraci idealni su i za osobe koje najčešće spavaju na boku ili na trbuhu.

Ako Vi ili Vaš partner imate cjelogodišnju alergiju na čestice prašine i grinje, svakako pogledajte antialergijske madrace 160x200 cm ili madrace s antibakterijskom navlakom koja se može skinuti i prati do 90°C.

Postoji nekoliko načina za produljenje vijeka trajanja madraca 160x200 cm. Na primjer, možete kupiti zaštitu za madrac kako biste spriječili prodiranje tekućine ako više volite doručak u krevetu ili večernju užinu dok gledate film. Ukoliko imate stariji madrac za krevet ili želite novi madrac dugo održati u dobrom stanju, pogledajte ponudu vrhunskih gornjih madraca tzv. toppera također se prodaju u dimenzijama 160x200 cm. Cijeli krevet možete zaštititi od prašine ili životinjske dlake zahvaljujući prekrivaču koji ne samo da ima zaštitnu funkciju, već i dodaje stil vašoj spavaćoj sobi. 

Dimenzije 200 x 160 cm picture 0

Kvalitetan san uključuje i podnicu na kojoj se nalazi madrac. Ako vaš krevet ima podnicu i madrac, produljujete mu vijek trajanja, ima dobru ventilaciju, što sprječava razvoj mikroba i plijesni te poboljšava kvalitetu vašeg sna. Ispod madraca dimenzija 160x200 cm potrebno je nabaviti podnicu istih dimenzija. Općenito, opružni i džepićasti madraci 160x200 cm posebno su prikladni za podnice od letvica diemenzija 160x200 cm, a pjenasti madraci dimenzija 160x200 cm prikladni su za podnice od lamela dimenzija 160x200 cm. Još veću udobnost pružit će podesive podnice, za što najbolje odgovaraju monolitni madraci koji čine jednu veliku cjelinu.

Moglo bi Vas još zanimati:

Pametno kućanstvo - Pametni kreveti i madraci

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Loš madrac loše utiče na vaše fizičko i psihičko zdravlje. Riješite ga se

Prijavite se na naš newsletter
Prvi saznajte sve o najnovijim akcijama i novostima. Prijavom pristajete na obradu osobnih podataka.
Od sada nećete propustiti nijedan popust ili vijest.
Ako Vam se vijesti ne sviđaju, provjerite ima li neželjene pošte.
60-dnevno jamstvo povrata robe
60-dnevno jamstvo

Povrat robe u roku od 60 dana
Kupac ima pravo na odustajanje od ugovora o kupnji pod uvjetima utvrđenima zakonom br. 102/2014 Zb. zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od preuzimanja robe.

Nudimo Vam mogućnost povrata nekorištene robe u zakonskom roku od čak 60 dana.

Roba mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, neotvorena, nekorištena i potpuna. Montirane proizvode nije moguće vratiti. U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Korištenje produljenog razdoblja za povrat robe od strane kupca nije moguće za proizvode koje kupac dobije u postupku reklamacije (zamjena za novi komad), u slučaju netipične robe (izrađene po mjeri) ili proizvoda iz kategorije Trgovina i Rasprodaja.

Odustajanje od ugovora o kupnji mora sadržavati identifikacijske podatke kupca, broj i datum narudžbe, točan naziv robe, način kojim prodavatelj vraća već ispunjeno potraživanje, prije svega broj bankovnog računa, poštansku adresu i razlog za odustajanje od ugovora o kupnji. Istovremeno, odustajanjem od ugovora o kupnji kupac je obavezan isporučiti prodavatelju robu u originalnoj ambalaži zajedno s dokumetacijom, uputama za upotrebu, jamstvenim listom, potvrdom o plaćanju, eventualnim poklonima primljenima uz robu, svim dijelovima iz kompleta i sl. na adresu našeg skladišta.

Više informacija o načinima odustajanja od ugovora naći ćete u Obchodných podmienkach

Ove odredbe su važeće za narudžbe primljene od 11.3.2020 i nije ih moguće retroaktivno primijeniti. Ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.
Rok isporuke tijekom tekuće godine. S nadolazećim božićnim blagdanima suočavamo se s izazovima i naši su kapaciteti ograničeni – kako kapaciteti proizvođača, dobavljača, dostavljača, tako i kapaciteti skladišta i logistike. Učinit ćemo sve kako bismo dostavili Vašu paket do Božića, ali za ovaj proizvod to ne možemo jamčiti. Ako tražite proizvod koji će Vam sigurno biti dostavljen do Božića, pronaći ćete ga u našoj ponudi s oznakom „do Božića“.
Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Narudžbe do 399 € (3006 kuna)
Cijena dostave
7.99 € (60.20 kn)
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara..
Narudžbe iznad 399 € (3006 kuna) ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave
Besplatno
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara.
Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno vršimo dostavu samo na otoke Krk, Čiovo i Murter. Za sve ostale otoke moguća je dostava po dogovoru s našom službom za korisnike.
Cjenik za dostavu na otoke
Kg
kuna
od 30 do 40 kg
290
od 41 do 50 kg
335
od 51 do 60 kg
382
od 61 do 70 kg
442
od 71 do 80 kg
457
od 81 do 90 kg
534
od 91 do 100 kg
583
od 101 do 200 kg
757
od 201 do 300 kg
946
od 301 do 400 kg
1,288
od 401 do 500 kg
1,582
od 501 do 1000 kg
2,476


Raspored dostave na otoke
Raspored dostave na otoke od 01.05. do 15.08. – Ljeto
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
ponedjeljak, četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
utorak, petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda, subota
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda, subota
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak
Raspored dostave na otoke od 15.08. do 30.04. – Zima
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak

Napomene: