Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Srednje tvrdi t3/t4 madraci 160x200 cm

Srednje tvrdi T3/T4 madraci su prikladan izbor za one koji se ne mogu odlučiti za odgovarajuću vrstu tvrdoće madraca. To je zlatna sredina za sve one koji ne vole tvrd madrac, ali im istovremeno nije prikladan ni mekan madrac. Ako se vi i vaš partner ne možete odlučiti hoćete li odabrati tvrđi ili mekši madrac i preferirate jedan veći madrac za bračni krevet, preporučujemo da odaberete srednje tvrdi madrac. Čitajte više.

Ako je vaš bračni krevet dimenzija 160x200 cm, odaberite madrac također dimenzija 160x200. No, za bolje rukovanje i fleksibilnost, možete odabrati dva madraca 80x200, od kojih svaki može biti različite tvrdoće. U tom slučaju ipak obratite pozornost na visinu samog madraca, razlika između njih ne smije biti veća od 1 cm.Srednje tvrdi T3/T4 picture 0

U grupi srednje tvrdih madraca možete pronaći pjenaste, opružne, džepićaste, medicinske i ortopedske madrace. Kombiniraju se u njima mekši i tvrđi slojevi materijala. Tvrđi materijali se najčešće nalaze u sredini madraca i čine njegovu jezgru. Tvrda jezgra ne samo da učvršćuje madrac, već pruža bolju potporu kralježnici. Imaju visoku elastičnost - vrlo se dobro prilagođavaju obliku tijela.

Srednje tvrde madrace će cijeniti oni koji spavaju uglavnom na boku, ali i oni koji često mijenjaju položaj tijekom spavanja. Zbog veće potpore kralježnice koju nude meki madraci, trebali biste posegnuti za njima čak i ako imate sjedeći posao ili se ne krećete dovoljno. Također su prikladni za tinejdžere i djecu.

Podnicu za srednje tvrde madrace biramo prema njihovom sastavu. Što se tiče pjenastih madraca, njih uglavnom kombiniramo sa podnicama od lamela. Podnice najbolje osiguravaju optimalnu ventilaciju. Iznimka su srednje tvrdi madraci s opružnom i džepićastom jezgrom, preporučamo ih postavljati na podnicu unutar čvrstog okvira ili puniju dasku.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati pravi dječji krevet?

Madrac od pjene ili madrac s oprugama? Kako odabrati?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.