Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kreveti s prostorom za odlaganje

Najprodavanije
1.
Jednostruki krevet 90 cm Oscroft
Jednostruki krevet 90 cm Oscroft
Na eksternom skladištu
240,90 €
2.
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Na eksternom skladištu
-29%
427,90 €
599 €
3.
Bračni krevet 180 cm Kelpea (s podnicom) (smaragdna)
778,90 €
5.
Jednostruki krevet 90x200 cm- Kondela
Jednostruki krevet 90x200 cm- Kondela
Na eksternom skladištu
232,90 €
8.
Kontinentalni krevet 180 cm Amarydia (fresh 01)
826,90 €
9.
Krevet s pomoćnim ležajem Manuela (siva)
375,90 €
10.
Krevet s prostorom za odlaganje Moli (bijela)
388,90 €
Ostalo najprodavanije

Ako živite u manjem stanu ili Vam ormari i komode više nisu dovoljno velike, spasit će Vas krevet sa skrivenim prostorom za odlaganje stvari. Takvi kreveti se odmah pretvaraju iz udobnog ležaja u praktičnog pomoćnika u domu. Prostor za odlaganje može poslužiti uglavnom za odlaganje jastuka, popluna, prekrivača, deka, ali i sezonskih stvari poput kofera, torbica ili cipela. Bez obzira radi li se o jednostrukom krevetu 90x200 cm ili o bračnom krevetu u najvećim dimenzijama 180x200 cm, oba tipa kreveta mogu imati prostor za odlaganje. Čitajte više.

Vrste prostora za odlaganje

Praktične ladice koje se nalaze ispod podnice i madraca koriste se kao skladišni. Ispod svakog kreveta može biti jedna velika ili više manjih ladica. Izvlače se uz pomoć ručki ili zahvaljujući izbrušenom gornjem rubu na dodir. Sustav izvlačenja može biti klasičan ili s kotačićima, zahvaljujući kojima ladica neće trljati o tlo, a rukovanje će biti puno lakše. Kod ovakvog skladišnog prostora treba misliti i na prostor oko kreveta kako bi se ladice mogle potpuno izvući. Stoga treba uzeti u obzir veličinu i mjesto noćnog ormarića ili visinu hrpe tepiha. Ovakav skladišni prostor najčešće se koristi za drvene krevete i krevete na razvlačenje.

Ako imate manje prostora oko kreveta, birajte krevete s prostorom za odlaganje koji nastaje preklopom podnice s madracem. Uzdužni otvor jedan je od najčešće korištenih kod tapeciranih kreveta i jednostrukih kreveta. Sve što trebate učiniti je pričvrstiti dodatnu ušicu (ne mora biti dio kreveta) i povući cijelu podnicu na gore. S bračnim krevetima ovaj sustav stvara dva odvojena prostora.

Bračni kreveti, koji imaju jednu zajedničku podnicu, razvlače se s prednje strane od nogu. Uhvatite remen i jednim pokretom podignete cijelu podnicu. Skladišni prostor može biti jedna cjelina, ali je najčešće podijeljen pregradom na dva ili čak četiri dijela. Podizanje podnice potpomognuto je oprugama ili plinskim dizalicama. 

Ako kod kuće nemate krevet s prostorom za odlaganje stvari možete pospremiti u razne tekstilne ili plastične kutije, sanduke, drvene ili pletene košare u prostor ispod kreveta koji stoji na višim nogama. 

Nemojte puniti skladišni prostor kreveta do samog vrha. Stvari zatvorene ispod kreveta moraju disati ili će postati ustajale. Osim toga, madrac je potrebno i na određeni način prozračiti.

Ako još uvijek niste sigurni koji je krevet najbolji za Vas, pogledajte naše upute kako odabrati krevet. Ako imate ograničen budžet i prvenstveno tražite jeftine krevete s prostorom za odlaganje, kod nas ćete pronaći široku ponudu pristupačnih modela s izvrsnom opremom. Ne propustite naša sniženja i rasprodaju. Ako vam ne smeta malo korišten, raspakiran ali potpuno novi krevet s prostorom za pohranu, svakako ne propustite bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

I jeftin krevet može biti udoban. 4 savjeta za kvalitetan san

Kreveti s prostorom za odlaganje - 4 vrsta otvaranja prostora za odlaganje

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.