Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kreveti s prostorom za odlaganje 140x200 cm

Spavaća soba je obično najmanja prostorija u stanu/kući. Roditelji su skloni djeci ostaviti veće sobe. Često je potrebno odabrati malu verziju bračnog kreveta 140x200 cm. U spavaćoj sobi treba ostaviti mjesta i za garderobni ormar, po mogućnosti komodu. Upravo u ovakvim slučajevima će vam pomoći kupnja kreveta s prostorom za pohranu. Čitajte više.

Koju vrstu otvora skladišnog prostora odabrati? Postoje kreveti čiji prostor za odlaganje predstavljaju ladice i postoje kreveti koje otvarate podizanjem gornjeg dijela zajedno s podnicom i madracem kreveta. Stoga razmislite koliko često planirate otvarati skladišni prostor i koja će vam varijanta biti najprikladnija.S prostorom za odlaganje picture 0

  1. Otvaranje sa strane: prednost mu je poseban prostor za odlaganje, što uvelike olakšava rukovanje samim krevetom. Možete otvoriti samo polovicu koja vam je potrebna. Naprotiv, nedostatak je količina prostora potrebna oko kreveta s obje strane. Ovaj tip često susrećemo kod jednostrukih kreveta.
  2. Podnice koje se mogu pozicionirati: otvaranje s prednje strane i mogućnost pozicioniranja glave i nogu imaju tapecirani kreveti s prostorom za odlaganje. Prednost ovakvog otvora je odvojen prostor za odlaganje s mogućnošću otvaranja samo jednog dijela kreveta. Netko će cijeniti i to što svoje stvari može spremiti ispod svog dijela kreveta.
  3. Otvaranje sprijeda: otvaranje je jednostavno - samo povučete podnicu s madracem. Nedostatak je što uvijek morate otvoriti cijeli bračni krevet. Također vam je potrebno puno prostora ispred i iznad kreveta. Međutim, uvijek imate pregled gdje su stvari pohranjene. Osim toga, ako prostor nije pregrađen pregradom, ovdje možete spremiti i veće stvari.
  4. Ladice: obično ih možete pronaći sa strane kreveta. Međutim, kada birate ovu vrstu, pobrinite se da oko njih imate dovoljno prostora za otvaranje. Sam tepih im također može smetati.

Ako trebate i dodatni prostor za pohranu, svakako preporučamo ovakav krevet. Na vama je koji ćete materijal odabrati. Kod nas možete birati između drvenih, tapeciranih i boxspring kreveta ne samo 140x200 cm, već i 160x200 cm, 180x200 cm te jednostruke krevete 80x200 cm i 90x200 cm.

Moglo bi Vas zanimati:

Kreveti s prostorom za odlaganje - 4 vrsta otvaranja prostora za odlaganje

Spavaća soba po feng shui-u za miran san

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.