Home Inspiracija za dječju sobu KAKO OPREMITI SOBU ZA DJEVOČICE

KAKO OPREMITI SOBU ZA DJEVOČICE

by blog.zondo.hr

Kada pomislite na sobu za djevojčice, većina ljudi vjerojatno pomisli na ružičastu boju i puno slatkih ukrasa. No, to je prije neka vrsta izlizanog stereotipa koji je odavno zastario. Nekoliko djevojaka danas želi sobu princeze i ružičastu boju. Stoga, ako ćete opremiti dječju sobu za djevojčicu, budite originalni i prepustite se inspiraciji.

Sadržaj:

1.1. Soba za djevojčice ne mora biti samo u ružičastoj boji

1.2. Što je san vaše djevojčice

1.3. Obradujte svoju kćer nečim posebnim

1.4. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni

1.1. Soba za djevojčice ne mora biti samo u ružičastoj boji

Tko kaže da djevojačka soba mora biti ružičasta? Istina je da se pri kupnji odjeće za djevojčice intuitivno ide na ružičastu, a u slučaju dječaka na plavu. Ovaj stereotip nosio se s djecom nekoliko godina. Ružičaste haljine s volanima za vrtić, roze navlake za krevet, rozi zidovi… No ako pitate djevojčice koja im je boja najdraža, mogli biste se iznenaditi.

Soba za djevojčice u ljubačastoj boji sadrži krevet, sustav polica, ormarića, ormar za garderobu, PC stolić
Dječja soba Lavendon 2 (ljubičasta




Male i velike djevojčice vole mnogo različitih boja. Ima i onih kojima je klasična djevojačka boja na posljednjim mjestima na listi popularnih boja. Prije nego krenete kupovati namještaj i boje, pitajte svoju kćer kako zamišlja svoju sobu. Ako djevojčica dijeli sobu s bratom, to će naravno biti malo kompliciranije, ali uvijek možete napraviti barem manji kutak za djevojčice, a naravno i dječak bi trebao imati svoj kutak.

1.2. Što je san vaše djevojčice

Naravno, dječja mašta zna biti previše kreativna, ali svakako treba uzeti u obzir njihovo mišljenje. Uostalom, vaše dijete će živjeti u dječjoj sobi i trebalo bi se osjećati ugodno u njoj. Želi li vaša kći ljubičaste, plave, zelene ili čak crne zidove? Boje imaju milijun nijansi, tako da možete odabrati, primjerice, pastelne nijanse koje izgledaju vrlo ugodno. Duboke boje ne moraju biti tabu, čak ni crna.

Crvena dječja soba za djevojčice u kojoj će se vaša kćer osjećati ugodno
Dječja soba Gemo 2




Ipak ne morate cijelu sobu obojiti u crno. Dovoljan je samo jedan zid koji se može dodatno ukrasiti bijelim ili ljubičastim zidnim naljepnicama ili ga djeca mogu oslikati prema svojoj mašti ili koristiti šablone za slikanje. Odlučite li se ovako obojiti zidove, trebali biste biti umjereniji pri odabiru namještaja. Namještaj bi trebao biti jednostavan, idealno jednobojan. Odlučili ste dječju sobu obojiti u klasičnu bijelu boju? Tada možete odabrati i namještaj živih boja ili ga oplemeniti naljepnicama za dječji namještaj ili fototapetama.

1.3. Obradujte svoju kćer nečim posebnim

Ako kod kuće imate modnu blogerku kojoj nikad dosta odjeće, sigurno će je razveseliti prostranim ormarom u kojem će biti dovoljno mjesta za mnoštvo modnih dodataka. Ormar s ogledalom bit će idealan kako bi se vaša djevojčica mogla vidjeti od glave do pete i tako savršeno uskladiti cijeli outfit. Toaletni stolić s ogledalom san je mnogih djevojaka, ali i odraslih žena.

Toaletni stolić s tabureom Linetik (bijela)




Bilo da se šminka ili češlja za stolom, sve stvari će imati svoje mjesto u ladicama i uvijek će biti pri ruci. Ako ne možete pronaći ogledalo s osvjetljenjem, možete koristiti LED trake ili druga svjetla koja se mogu pričvrstiti na ogledalo. S ovim će se vaša djevojčica osjećati kao filmska zvijezda. Male princeze mogu uživati ​​i u krevetu s baldahinom koji je za njih svakako poseban.

Ormar za garderobu Peldon 255 (hrast sonoma)

Ima li vaša kći druge interese osim moderiranja? Onda to svakako trebate uzeti u obzir pri odabiru namještaja. Nekoga će razveseliti velika polica za knjige i udobana stolica za čitanje ili vreća za sjedenje, nekoga će razveseliti regali i vitrine na kojima će moći izložiti svoje pehare i diplome s natjecanja itd. Ako kod kuće imate ljubiteljicu životinja koja u svojoj sobi drži ribice, zamorce, hrčke ili druge kućne ljubimce, svoje mjesto trebali bi naći i terarijumi ili kavezi. Koji god hobi vaša kći imala, razmislite o tome prilikom uređenja dječje sobe i svakako razgovarajte o tome s djetetom.

Dječja soba praktična i ugodna za sve djevojčice
Dječja soba Kimi 2 Sonoma svijetla + ljubičasta




1.4. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka  .Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke  i prekrivači za krevet.
  • Ormari . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Dječje stolice  . Za ugodno sjedenje i učenje za vaše mališane
  • Dječje sobe .Inspirirajte se kako opremiti dječju sobu
  • Sobe za mlade . Inspirirajte se kako opremiti sobu za vaše malo starije dijete

Sviđa li Vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like