Home Inspiracija za dječju sobu IDEJE ZA BOŽIĆNE POKLONE ZA DJECU

IDEJE ZA BOŽIĆNE POKLONE ZA DJECU

by blog.zondo.hr

Nije lako naći savršen božićni poklon za djecu. Igračke, odjeća, tableti ili pametni telefoni se često nađu pod božićnim drvcem. No jesu li to zaista stvari koje vaše dijete treba i želi? Razveselite svoje dijete za Božić originalnim poklonom!

Udobna i moderna vreća za sjedenje

Vreća za sjedenje je vrlo popularna i može se uklopiti u svaku dječju sobu. Nije namijenjena samo za sjedenje, već i za ležanje ili ljenčarenje, sve ovisi o modelu. Možete izabrati između različitih motiva, od onih prikladnih za malu djecu, ali i za tinejdžere.

Iz udobne vreće za sjedenje može se gledati omiljena serija ili crtić, čitati knjiga ili odmoriti nakon napornog školskog dana. Cijene se kreću od 230 do 3000 kn, ovisno o materijalu i veličini. Bilo kako bilo, ona će sigurno biti jedan od najvećih poklona pod božićnim drvcem.

Svaka mlada dama treba kozmetički stolić

Svaka žena bi se rado pohvalila elekantnim kozmetičkim stolićem i ogromnim ormarom, a djevojke i mlade dame nisu iznimka. Prikladan poklon za kćerku može biti takav željeni komad namještaja. Kozmetički stolić možda ne viđamo često u dječjoj sobi, ali svaka kćerka će njime biti oduševljena. Ne postoji djevojka koja nije nikad maštala o dotjerivanju pred ogledalom, dok je na stolu leži sva šminka, parfemi, nakit i slično.

Svoj šarm ima i veliki ormar za garderobu u koji se pregledno mogu odložiti omiljeni komadi odjeće, obuća i dodatci. Ako ormar ima i veliko ogledalo, otkrili ste jedan od najboljih poklona za djevojke, ali i odrasle žene. Jedino što vas može ograničiti je veličina sobe ili stana.

Čarobna dječja soba

Prekrasna dječja soba je san mnoge djece, a Božić je savršeno vrijeme za ostvarivanje snova. Naravno potpuna dječja soba je organizacijski i financijski zahtjevnija, nego novi tablet, ali ako se uključi cijela rodbina to nemora biti problem. Osim toga, dječje sobe su dostupne u širokom rasponu cjena, sve ovisi o tome koliko komada namještaja sadrži set. Set za dječju sobu obično sadrži krevet – jednostruki, na razvlačenje ili na kat, komodu ili ormar, policu, eventualno pisaći stol. Mogu se dokupiti i drugi komadi namještaja iz iste linije.

Kod kupovine seta imat ćete sve što vaš mališan treba u jednom stilu. Prednost dječjeg namještaja je i to što je prilagođen starosti djece, na primjer ima oble rubove. Naravno i boje i uzorci su izabrani tako da odgovaraju maloj djeci, dječacima i djevojčicama. Zidove ili namještaj možete oblijepiti naljepnicama ili slikama omiljenih likova iz bajke ili junaka iz crtića.

Što vaša djeca priželjkuju naći pod božićnim drvcem? Biste li ih razveselili novom sobom ili udobnom vrećom za sjedenje?

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like