Home Inspiracija za dječju sobu VREĆE ZA SJEDENJE ODUŠEVIT ĆE DJECU

VREĆE ZA SJEDENJE ODUŠEVIT ĆE DJECU

by blog.zondo.hr

Dječje vreće za sjedenje i jastuci posljednjih su godina postali popularni dodaci za dječje sobe. Jesu li vaša djeca zainteresirana i idete li zajedno u kupovinu? Na tržištu postoji širok izbor vreća za sjedenje i jastuka u raznim dezenima. Odaberite prema veličini, materijalu navlake, obliku i punjenju. Najduži vijek trajanja imaju EPS ispune, specijalne polistirenske kuglice promjera 2-7 mm.

Odlučite li se za jeftini stiropor, vreće za sjedenje neće dugo trajati. Pravilo je da što veće kuglice koristite kao punilo za vreću za sjedenje, to će Vam biti ugodnije sjediti na njima. U većini slučajeva možete ponovno napuniti vrećice s rezervnim punjenjem.

Vreća za sjedenje u ružičastoj boji za vaše princeze
Vreća za sjedenje Freddy (ružičasta)




Sadržaj:

1.1. Vreća za sjedenje u obliku lopte

1.2. Materijal vreća za sjedenje

1.3. Zvjezdice za djevojčice a lopta za dečake

1.1. Vreća za sjedenje u obliku lopte

Među najpopularnijim vrećama sa sjedenje su u obliku lopte, jastučić ili kruška. Ako je dječja soba manja, potražite ponude u obliku taburea, fotelja i stolaica. Varijabilnost im je manja, ali će vaši mališani u njima sjediti udobno. Odaberite boju koja odgovara ostatku namještaja, izbor boja je beskrajan.

U trgovinama možete kupiti male, srednje, velike ili ekstra velike vreće za sjedenje ovisno o veličini. Mega jastuci dimenzija 180 x 140 cm sadrže više od 500 litara EPS kuglica i na njima možete udobno ležati. Ako je potrebno, ovaj jastuk možete koristiti i kao krevet za neočekivanog posjetitelja. Za udoban naslon za glavu pri sjedenju odaberite dječju fotelju s bočnom visinom od najmanje 140 cm.

Varijacija cijena vreća za sjedenje i jastuka odražava veliki broj dostupnih vrsta, materijala i veličina. Možete nabaviti vreću u obliku male nogometne lopte.

Vreća za sjedenje Bobek u uzorku nogometne lopte od eko-kože.
Vreća za sjedenje Bonnus




1.2. Materijal vreća za sjedenje

Odaberite površinski materijal vreća za sjedenje i jastuka prema očekivanom opterećenju. Vrlo izdržljiva i ugodna na dodir najlon ili eko koža idealna je za djecu. Oba materijala su vodootporna i laka za čišćenje. Navlake od pamuka su lijepe, iako ih je teže održavati. Izvrsne su tekstilne navlake koje možete samo prati u perilici rublja. Najlon s gumenim slojem na stražnjoj strani je izdržljiv čak i za vanjsku upotrebu ili zabavu u bazenu.

Djecu će privući pogled na zabavu i neograničenu udobnost. U njima uživaju dok uče, čitaju ili gledaju TV. Za razliku od klasičnog namještaja, nema opasnosti od ozljeda tvrdim rubovima, a štoviše, vreće pružaju dobru potporu napregnutim leđima. Za malu sobu, primjerice, odaberite model s kružnom bazom, u većoj prostoriji pristaje jastuk i mali tabure.

Vreća za sjedenje u bež boji za vaše mališane
Vreća za sjedenje Burda (bež)




Vreće za sjedenje mogu se koristiti i za manju djecu. Za mališane odaberite jastuke koji će ih zaštititi od hladnog poda, a pritom će imati dovoljno velik prostor za svoje tjelesne aktivnosti. Zamijenite okrugle i ravne jastuke vrećama za sjedenje za predškolce, u koje mogu odmarati leđa. Bolje je izmjeriti dimenzije dva puta kako dijete ne bi preduboko potonulo i kako se ne bi mučilo ustati.

1.3. Zvjezdice za djevojčice a lopta za dečake

Otprilike od 12. godine neka djeca koriste vreće za sjedenje i jastuke standardnih veličina, ali po mogućnosti s većim volumenom punjenja. Ovim dizajnerskim dodacima dječju sobu možete oživjeti bojom i stilom, primjerice točkastim, prugastim ili dalmatinskim uzorkom. Djevojčicama će se svidjeti zvjezdice i uzorci jarkih boja, a dječacima imitacija nogometne ili košarkaške lopte.

Vreća za sjedenje za vaše mališane sa dezenom zvjezdica
Vreća za sjedenje Buff Beauty (siva + bijela)




Na prvi pogled, dječji namještaj je super udoban čak i za odrasle. Uz pretjerivanje, može se reći da sjedenje na vreći “otvara vrata natrag” u godine djetinjstva. U usporedbi s običnim namještajem, cijene vreća za sjedenje i jastuka višestruko su niže. Proizvodi su čak i varijabilnog oblika, jednostavni su za rukovanje i pozitivno utječu na vaše zdravlje.

Jeste li znali da su vreće za sjedenje popularne i kod četveronožnih ljubimaca? Svakako će Vam biti zahvalni na zgodnoj naredbi “sjedi” ili “lezi”. Zimi je čak i polistirenska ispuna dobrodošla kao izolacija od hladnog poda. Budući da proizvođači koriste vrlo kvalitetan i čvrst materijal za torbe, čak ni pseće kandže neće je oštetiti tijekom normalne uporabe.

Volite li se odmarati na vrećama za sjedenje, jeste li ih već nabavili za dječje sobe? Napišite u komentar ispod članka odakle ste crpili inspiraciju i posavjetujte se s drugim čitateljima.

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka  . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke  i prekrivači za krevet.
  • Ormari . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Dječje stolice . Za ugodno sjedenje i učenje za vaše mališane
  • Dječje sobe . Inspirirajte se kako opremiti dječju sobu

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like