Home Inspiracija za dječju sobu STVORITE RADNI KUTAK ZA ŠKOLARACE ČAK I U MALOJ SOBI

STVORITE RADNI KUTAK ZA ŠKOLARACE ČAK I U MALOJ SOBI

by blog.zondo.hr

Kad djeca krenu u školu, potrebno im je mjesto za učenje i pripremu. Naravno, oni najmlađi imaju drugačije potrebe nego srednjoškolci ili studenti. Ali svatko treba svoj radni kutak i odgovarajuće uvjete za učenje, koji se mogu stvoriti čak i u maloj dječjoj sobi.

Radni kutak za vašu djecu ili čak i za studente

Sadržaj:

1.1. Iskoristite prostor kutnim PC stolom

1.2. Dječji krevet sa radnim stolom ujedno i radni kutak za vaše dijete

1.3. Ograničeni prostor riješit će police i regali

1.4. Radni kutak je nezamisliv bez odgovarajuće stolice

1.5. Za potpun radni kutak vrlo je bitno i svjetlo u njemu

1.1. Iskoristite prostor kutnim PC stolom

Kutni PC stol praktičan je iz nekoliko razloga. Prije svega, štedi prostor i omogućuje vam korištenje prostora u kutu. Osim toga, većina takvih stolova opremljena je i prostorima za odlaganje, pa nema potrebe tražiti mjesto za policu ili ormarić za školski pribor. Ako stvarno imate malo prostora, odaberite PC stol s policama i ladicama. U njega možete udobno smjestiti svoje računalo, udžbenike i sav školski pribor i tako stvoriti udoban radni kutak za svoje dijete.

Uz pc stol Toredol vaše dijete će imati udoban i praktičan radni kutak
Stolić za PC Toredol (bijela)




1.2. Dječji krevet sa radnim stolom ujedno i radni kutak za vaše dijete

Još jedno rješenje za uštedu prostora je dječji krevet s prostorom za pohranu i radnim stolom. To su u biti kreveti na kat, dok u donjem dijelu nema drugog kreveta, već stola i mjesta za odlaganje. Ovo rješenje je prikladno ne samo za manju djecu već i za studente. Kreveti su također dimenzija klasičnog kreveta za jednu osobu, tj. 200 x 80 cm. Ako je dječja soba mala ili trebate stvoriti radni kutak za više djece, ovo je idealno rješenje. Neki modeli također imaju dovoljno prostora za odlaganje igračaka ili odjeće.

Izvanredan komad namještaja koji će vaše dijete obožavati a ujedno će mu služiti i kao radni kutak. Antresola će riješiti problem manjka prostora. Osnovu čini kutni ormar (4 police i šipka za vješanje odjeće). S ormarom je povezan PC stolić, a iznad njega se nalazi krevet. Umjesto podnice krevet ima ploču na koju se postavlja madrac.
Kutni krevet na kat Alina (D) Sonoma + bijela (S podnicom)




1.3. Ograničeni prostor riješit će police i regali

Ako na stolu nema dovoljno prostora za pohranu, možete koristiti police ili sistem polica na zidu. Iznad stola jednostavno pričvrstite police koje mogu poslužiti za knjige ali i razne druge sitnice ili ukrase. Druga opcija su kutije za odlaganje ili spremnici koji se mogu staviti ispod stola ako ispod njega još ima mjesta.

Nježna i praktična dječja soba koju će vaša dijeca obožavati
Dječja soba Lavendon 3 (ljubičasta




1.4. Radni kutak je nezamisliv bez odgovarajuće stolice

Kvalitetna uredska stolica jasno pripada radnom stolu. Pravilno držanje i udobnost pri sjedenju iznimno su važni, posebno za djecu. Idealne su tzv rastuće stolice ili stolice s podesivom visinom. Uredske stolice ili stolice prikladne su i za stariju djecu i studente. Što više vremena provode sjedeći nad školskim zadacima, to je važnije da nauče pravilno sjediti i ne pogrbljeno.

Jednostavna uredska stolica prikladna za dječje sobe. Visina se može podesiti, sjedište je presvučeno tkaninom ružičaste boje, a naslon za leđa je izrađen od mreže ružičasto-ljubičaste boje.
Dječja stolica Kellie 2325 PINK




1.5. Za potpun radni kutak vrlo je bitno i svjetlo u njemu

Čak i kada govorimo o radnom kutku, svjetlo je važno. Ako je moguće, postavite stol uz prozor ili što bliže njemu. Prirodno svjetlo je uvijek bolje od umjetnog, također i sa stajališta osjećaja ugode. Ako to nije moguće, stol mora sadržavati i kvalitetnu svjetiljku i, naravno, glavno stropno svjetlo. Za djecu koja pišu ili crtaju rukom, stavite manje dominantnu ruku sa strane. To znači da ako kod kuće imate dešnjaka, lampa bi trebala biti s lijeve strane i obrnuto.

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka .Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke  i prekrivači za krevet.
  • Ormari .Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Dječje stolice  .Za ugodno sjedenje i učenje za vaše mališane
  • Dječje sobe .Inspirirajte se kako opremiti dječju sobu
  • Sobe za mlade .Inspirirajte se kako opremiti sobu za vaše malo starije dijete

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like