Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 € (3 006,27  kn)
45 541 kom proizvoda na skladištu
Povrat u roku od 60 dana
Prikazujem 1 - 13 (od 13 proizvoda)

Mala djeca i predškolci ne trebaju nužno radni stol i ergonomsku stolicu. Dovoljan će im biti i "radni kutak" uz prozor, idealno sa stolnom lampom gdje mogu crtati i stvarati. Također im stvorite miran kutak za spavanje - veseli krevet (idealno sa zaobljenim rubovima) i mekane jastuke. Mnoga djeca žele krevet na kat, što je također pogodno ako imate dvoje djece, a soba nije prostrana. U prostor za igru ​​postavite tepih, idealno s dječjim motivima ili u bojama koje odgovaraju ostalim elementima u sobi. Preporučljivo je ovom prostoru dodati vreću za sjedenje u kojoj se mogu odmarati, igrati ili gledati omiljeni TV program.Za djevojčice picture 0

Što se tiče samih ormara i dodatnog prostora za odlaganje, možete odabrati pojedinačne stojeće ormariće ili cijeli set. Koja je razlika među njima? Ormare možete kombinirati prema veličini i potrebi. Setovi su unaprijed fiksirani i sadrže ormare, komode, stolove i police. Dovoljno prostora za odlaganje vrlo je važan, stoga odaberite prostrane ormare i kutije za odlaganje sezonske odjeće i igračaka. Savršen komad su tzv modularni ormari, koji će svojim razigranim motivima privući djecu, a možda i sami u njih spremiti odjeću.

Zamoliti dijete da održava svoju sobu urednom ponekad može biti izazovno. Stoga razmislite o regalu na koju možete sakriti sve što inače leži na zemlji. Dodatak koji ne može nedostajati u sobi nijedne djevojke je ogledalo. Ukoliko se radi o većem prostoru, lako možete kupiti veće ogledalo na stalku i smjestiti ga pored ormara, ali ni zidno ogledalo neće pokvariti cjelokupni dojam prostorije i sigurno će ispuniti svoju svrhu. Djevojke se vole razmetati pa će svakako cijeniti toaletni stolić na kojem mogu držati gumice, ukosnice, češalj i druge dodatke.

Djeca imaju vrlo osjetljivu kožu. Stoga birajte samo prirodne materijale za njihovu spavaću sobu. Drvo i namještaj sa što manje kemijskih i sintetičkih tvari su idealni. Obratite pozornost i na porijeklo tekstila za dječje plahte. Trebaju sadržavati ekološke boje koje su nježne za kožu.

Koristite pastelne boje na zidovima u dječjim sobama za djevojčice. Odlučite se za neutralne palete boja, koje ćete osvijetliti s nekoliko dodataka u hrabrijoj nijansi. Ružičasta, ljubičasta, žuta, ali i tirkizna izgleda jako dobro. Ništa nećete pokvariti ni nježnim nijansama bež ili bijele. Kombinirajte boje, ali održavajte sklad između njih. Idealne su tri boje, pri čemu jedna dominira, a druge dvije su komplementarne. Za ukrašavanje zida možete koristiti i tapete likova iz dječjih bajki.Za djevojčice picture 0

Ne želi svaka djevojčica biti princeza i ne želi svaka djevojčica ružičastu sobu. Stoga nemojte samo urediti sobu po svom ukusu, već pitajte za mišljenje posebno svoje dijete. Ne zaboravite da će vaša kći kao dijete provoditi puno vremena u svojoj sobi, pa se pobrinite da se tamo osjeća najbolje.

Moglo bi Vas još zanimati:

Dječja soba - uredite ju lijepo i praktično

Kako opremiti sobu za djevojčicu

Mala dječja soba? Pomažu i skladišni prostori

Cijena
-
Dimenzije
Visina (190 - 190 cm)
Od: do: cm
Širina (250 - 250 cm)
Od: do: cm
Dubina (33 - 50 cm)
Od: do: cm
Naručiti telefonom
013 535 709
Po-Čet:
8:00 - 18:00
Pet:
8:00 - 17:00
Pišite nam
Prijavite se na naš newsletter
Prvi saznajte sve o najnovijim akcijama i novostima. Prijavom pristajete na obradu osobnih podataka.
Od sada nećete propustiti nijedan popust ili vijest.
Ako Vam se vijesti ne sviđaju, provjerite ima li neželjene pošte.
60-dnevno jamstvo povrata robe
60-dnevno jamstvo

Povrat robe u roku od 60 dana
Kupac ima pravo na odustajanje od ugovora o kupnji pod uvjetima utvrđenima zakonom br. 102/2014 Zb. zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od preuzimanja robe.

Nudimo Vam mogućnost povrata nekorištene robe u zakonskom roku od čak 60 dana.

Roba mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, neotvorena, nekorištena i potpuna. Montirane proizvode nije moguće vratiti. U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Korištenje produljenog razdoblja za povrat robe od strane kupca nije moguće za proizvode koje kupac dobije u postupku reklamacije (zamjena za novi komad), u slučaju netipične robe (izrađene po mjeri) ili proizvoda iz kategorije Trgovina i Rasprodaja.

Odustajanje od ugovora o kupnji mora sadržavati identifikacijske podatke kupca, broj i datum narudžbe, točan naziv robe, način kojim prodavatelj vraća već ispunjeno potraživanje, prije svega broj bankovnog računa, poštansku adresu i razlog za odustajanje od ugovora o kupnji. Istovremeno, odustajanjem od ugovora o kupnji kupac je obavezan isporučiti prodavatelju robu u originalnoj ambalaži zajedno s dokumetacijom, uputama za upotrebu, jamstvenim listom, potvrdom o plaćanju, eventualnim poklonima primljenima uz robu, svim dijelovima iz kompleta i sl. na adresu našeg skladišta.

Više informacija o načinima odustajanja od ugovora naći ćete u Obchodných podmienkach

Ove odredbe su važeće za narudžbe primljene od 11.3.2020 i nije ih moguće retroaktivno primijeniti. Ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.
Rok isporuke tijekom tekuće godine. S nadolazećim božićnim blagdanima suočavamo se s izazovima i naši su kapaciteti ograničeni – kako kapaciteti proizvođača, dobavljača, dostavljača, tako i kapaciteti skladišta i logistike. Učinit ćemo sve kako bismo dostavili Vašu paket do Božića, ali za ovaj proizvod to ne možemo jamčiti. Ako tražite proizvod koji će Vam sigurno biti dostavljen do Božića, pronaći ćete ga u našoj ponudi s oznakom „do Božića“.
Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Narudžbe do 399 € (3006 kuna)
Cijena dostave
7.99 € (60.20 kn)
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara..
Narudžbe iznad 399 € (3006 kuna) ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave
Besplatno
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara.
Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno vršimo dostavu samo na otoke Krk, Čiovo i Murter. Za sve ostale otoke moguća je dostava po dogovoru s našom službom za korisnike.
Cjenik za dostavu na otoke
Kg
kuna
od 30 do 40 kg
290
od 41 do 50 kg
335
od 51 do 60 kg
382
od 61 do 70 kg
442
od 71 do 80 kg
457
od 81 do 90 kg
534
od 91 do 100 kg
583
od 101 do 200 kg
757
od 201 do 300 kg
946
od 301 do 400 kg
1,288
od 401 do 500 kg
1,582
od 501 do 1000 kg
2,476


Raspored dostave na otoke
Raspored dostave na otoke od 01.05. do 15.08. – Ljeto
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
ponedjeljak, četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
utorak, petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda, subota
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda, subota
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak
Raspored dostave na otoke od 15.08. do 30.04. – Zima
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak

Napomene: