Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) ALTERNATIVNO BOŽIĆNO DRVCE ZA MALI STAN: BIZARNA ILI GENIJALNA IDEJA?

ALTERNATIVNO BOŽIĆNO DRVCE ZA MALI STAN: BIZARNA ILI GENIJALNA IDEJA?

by blog.zondo.hr

Božićno drvce ne mora biti tradicionlna jelka s koje otpadaju iglice. Sigurno ste se susreli i s drugačijim varijantama božićnog drvca. Ne morate živjeti u tropima i ukrašavati palme i fikuse božićnim vjenčićima, dovoljno je da živite u malom stanu i nemate kamo staviti tradicionalno božićno drvce.

Donosimo vam nekoliko inspiracija kako riješiti taj problem. U izradu božićnog drvca možete uključiti cijelu obitelj, uključujući i djecu koja će se sigurno veseliti.

A zašto ne biste izradili nešto za kolege s posla? Neku sitnicu za radni stol u uredu ili stolić za kavu… Sigurno se neće naljutiti.

Pogledajte video i inspirirajte se:

Vidjet ćete da se za Božić mogu iskoristiti i vješalice, postolje za fotoaparat, stare daske ili granje.

Omiljena alternativa su grančice bora ukrašene božićnim ukrasima. Ovakva lako prenosiva dekoracija unijet će miris bora u vaš stan.

Ako želite izbjeći iglice, upotrijebite grančice drveća, sjajne božićne ukrase i duge svjetleće lampice (najbolje one s LED svjetlom). Moderno, ručno izrađeno božićno drvce već je tu. Ili dajete prednost jednostavnom adventskom vijencu?

Želite li pokušati nešto pomalo luckasto? Imate li kod kuće ljestve? A kako ljestve izgledaju kad se rasklope? Istina, izgledaju baš kao božićno drvce. Ukrasite ga lampicama i usklađenim dekoracijama.

I za kraj nešto za radoholičare: u uredu vam se povećala količina starih knjiga i publikacija koje bi inače bacili? Izradite od njih božićno drvce!

A na božićnom domjenku možete razveseliti kolege slatkim iznenađenjem u obliku… ma znate već čega 🙂

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like