Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) NAJLJEPŠI ADVENTSKI VIJENAC: TRENDOVI ZA DOM I URED

NAJLJEPŠI ADVENTSKI VIJENAC: TRENDOVI ZA DOM I URED

by blog.zondo.hr

Prosinac već kuca na vrata, a trgovine su već odavno prepune božićnih ukrasa. Djeca se vesele adventskom kalendaru, a vi razmišljate gdje ćete kupiti božićne naljepnice za prozore.

Predbožićnom razdoblju pripradaju i adventski vijenci koji su jedna od omiljenih božićnih dekoracija. Uz malo vještine i kreativnosti i sami možemo izraditi takav ukras za dom i ured. Adventski vijenac treba izgledati svečano, a ne dosadno. Pustite mašti na volju i izradite jedinstven adventski vijenac!

Pogledajte najnovije trendove u izgledu adventskog vijenca.

Papirnati adventski vijenac

Imate stari papir koji se spremate baciti? A što je sa starim knjigama koje se raspadaju i sigurno će kad-tad završiti u smeću? Inspirirajte se sljedećim videom i izradite prekrasan handmade božićni vijenac od papirnatih ružica:

Takav prekrasan božićni vijenac možete objesiti na vrata i ne morate se bojati opadanja iglica.

Drvo u drugačijem ruhu

I adventski vijenac od prirodnih materijala može biti moderan, cool i sexy. Dovoljno ga je malo obojiti i ukrasiti svjetlucavim ukrasima. Ove godine se cijeni minimalizam u bojama. Dovoljne su dvije do tri boje. Možete se upustiti u izradu tradicionalnog vijenca u obliku kruga. Pogledajte video:

Pastelne boje

Još jedan božićni trend su i mladenačke pastelne boje koje podsjećaju na interijer američkih milk-barova 50-ih godina prošlog stoljeća. Zaigrane ružičaste, ljubičaste, plave, zelene i žute vijence možete ukrasiti bombonima. Uključite u izradu i djecu. Sigurno će imati neku zanimljivu ideju. Inspirirajte se sljedećim videom:

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like