Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) ZIMA U VINTAGE STILU: DODATCI KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI

ZIMA U VINTAGE STILU: DODATCI KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI

by blog.zondo.hr

Izradite ukras koji će vas veseliti do Uskrsa. Lijepi vintage dodatci i dekoracije u prirodnim bojama podsjećaju na zimu i toplinu doma.

Tko se ne bi htio osjećati ugodno i udobno kod kuće? Uz pomoć ispravno odabranih dodataka i dekoracija to je vrlo lako ostvariti. Stvorite svoje vlastito ledeno kraljevstvo koje neće biti neugodno i hladno, već upravo suprotno – puno toplih i romantičnih kutaka.

Topli dodatci od drva

Na tržištu možete naći bezbroj dekoracija od drva, dovoljno je odabrati one koje vam se sviđaju i koje će se istovremeno uklopiti u vaš interijer. Izaberite naprimjer drvene kipiće, veće ili manje zidne dekoracije, vitage zidni sat, drvene fenjere, pladnjeve, košare, vaze, okvire za fotografije.

Metalni trendovi

Drugi omiljeni vintage materijal je metal. Metalne dekoracije su doista posebne jer često spajaju starinski i moderan izgled. Fenjeri, svjetiljke, krletke i razne zidne dekoracije od metala jednostavno su čarobne. Ako ne želite da izgledaju hladno i strogo, dopunite ih porculanom, pamučnim ili jutenim tekstilom ili prirodnim dekoracijama.

Tkanine kao vintage dodatci

Nemojte zaboraviti ni na jastuke, deke, prekrivače, stolnjake i druge tkanine koje vežemo uz zimu! I vintage zavjese i zastore cijenit ćete tijekom dugih zimskih večeri. Posegnite za bojama poput bijele, bež, smeđe ili sive. Kako biste dočarali svečanu atmosferu, možete ih dopuniti srebrnom ili zlatnom bojom. Ako više volite toplije boje, možete dodati i pastelne boje kojima ništa nećete pokvariti.

Vintage stil ćete naći i kod kuće

Počnite od onoga što imate kod kuće. Iskoristite naprimjer staklenke, lanene stolnjake, pletene dekice, košare, grančice, svjetiljke, fenjere… Vintage stil možete naću svugdje oko vas, ne samo u dekoracijama.

Želite li napraviti zimsku idilu kod kuće? Dovoljno je samo nekoliko dekoracija. Inspirirajte se ovim fotografijama.

Sviđa vam se vintage stil? Ukrasite svoj dom prekrasnim zimskim dekoracijama s vintage štihom. Napišite nam u komentar ispod članka.

Pročitajte još: Kako izraditi stolicu od kovčega

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like