Home Živimo zdravo! UŽIVAJTE U OVOGODIŠNJEM DANU ŽENA

UŽIVAJTE U OVOGODIŠNJEM DANU ŽENA

by blog.zondo.hr

Bliži se dan koji pripada svim ženama. Svaka od nas ga treba dobro iskoristiti – ipak, super je biti žena, ali često i vrlo teško!

Međunarodni dan žena svake godine obilježavamo 8. ožujka. Ovaj međunarodno priznati dan utemeljen je od strane UN-a. Znate li kako je zapravo nastavo MDŽ?

Godine 1908. oko 40 000 njujorških krojačica prosvjedovalo je protiv desetsatnog radnog vremena, loših radnih uvjeta i niskih plaća. Dvije godine kasnije njemačka političarka Clara Zetkin predložila je obilježavanje ovog dana na prvoj međunarodnoj ženskoj konferenciji Druge internacionale, a kasnije se odredio i

Obilježite MDŽ kako spada i razveselite se. Donosimo vam par savjeta kako učiniti ovaj dan posebnim!

Odvojite barem trenutak za ljenčarenje

Možda morate ustajati rano svaki dan, ali to ne znači da ne možete naći barem par minuta tijekom dana za ljenčarenje. Ako bi vaš šef imao nekakve primjedbe, iskoristite argument: “Danas si to mogu priuštiti, ipak je Dan žena!”

Pustite boje iz ormara!

Nije važno idete li u šetnju gradom, s prijateljicom u kino ili na spoj. Ne zaboravite na šarene boje koje stoje svakoj ženi, koje će vas istaknuti i napuniti pozitivnom energijom.

Širite dalje svoju sreću

Pokušajte na ovaj dan razveseliti drugu super ženu. Zašto ne biste prijateljici poslali selfie s toplim željama? Ili kupili mami cvijeće? Ili pomoći starijoj susjedi s vrećicama iz trgovine?

529664088

Pripremite svoje omiljeno jelo

Zašto ne biste skuhali omiljeno jelo? Ili ispekli dobar kolač? Puding? Zašto ne 🙂

Dan žena nas treba spajati

Pa što ako Dan žena pada u utorak? Pozovite prijateljice na kavu ili čašu dobrog vina i družite se. Ili otiđite u kino. Uživajte. Slobodno otiđite u omiljenu kavanu i naručite komad torte o kojoj već dugo sanjate.

Budite svoji

Zapjevajte naglas, zaplešite na omiljenu pjesmu i nemojte se bojati biti luckasti. Odvažite se i budote spontani. Jamčimo vam nalet endorfina.

Vrijeme samo za sebe

Kada biste imali sat vremena samo za sebe, što biste radili? Čitali omiljenu knjigu? Bili u toploj kupki? Ili nešto treće? Odvojite vrijeme za sebe, zaslužili ste!

Pročitajte još: Boxspring krevet: luksuz kao u hotelu svake noći!

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like