Home Savjeti za izbor namještaja KAKO IZABRATI NOĆNI STOLIĆ?

KAKO IZABRATI NOĆNI STOLIĆ?

by blog.zondo.hr

Elegantan noćni stolić jednostavno mora biti dio spavaće sobe. Ako ste odlučili kupiti krevet, a noćne stoliće želite kupiti posebno, trebali biste se voditi ovim jednostavnim pravilima.

Uz svaki krevet pripada i prikladno odabran i lijep noćni ormarić. Možete ga smjestiti u spavaću i dječju sobu. Osim praktične funkcije ispunjava i estetsku svrhu.

Sadržaj:

1.1. Prvo krevet, a zatim noćni stolić

1.2. Materijal noćnog stolića

1.1. Prvo krevet, a zatim noćni stolić

Što su to dimenzije stolića? Iskreno odgovorite na pitanje: trebate li zaista veliki noćni ormarić? Što sve planirate na njega odložiti? Praktičan stolić obično služi za odlaganje sljedećih stvari: knjiga, časopisa, svijeća, naočala, mobitela, tableta, čaše s vodom, vaze s cvijećem, suvenira, fotografija.

Praktičan noćni stolić uz koji će vam sve bitno biti pri ruci.
Noćni stolić Benson Tip 22 (hrast monastery + crna) 

Uz noćni ormarić ide i rasvjeta. Mala svjetiljka za čitanje ili noćna svjetiljka sa sjenilom isto zahtijeva prostor.

Ako želite imati sve nadohvat ruke, izaberite stolić s prostorom za odlaganje u obliku polica ili ladica. Ako na stolić odlažete samo 2-3 stvari, bit će vam dovoljan minimalistički stolić bez prostora za odlaganje. Metalne ili drvene noge vizualno će osloboditi prostor i pojednostaviti usisivanje. Kod čišćenja cijenit ćete stoliće na kotačićima.

Praktičan noćni stolić s jednom ladicom uz koji će vam sve bitno biti pri ruci.
Noćni stolić Variad (bijela)




1.2. Materijal noćnog stolića

Ako tražite noćni ormarić bez oštrih rubova, tada je savršen izbor tapeciran noćni stolić. Kvalitetna eko-koža je vrlo otporna i lako se održava. Važno je da se stolić uklapa uz krevet. Originalno i zanimljivo rješenje je i okrugao noćni stolić koji će ublažiti izgled kreveta s oštrim rubovima.

Noćni stolić je praktičan i funkcionalan dodatak za spavaće sobe. Presvučen je eko-kožom, a ručke su metalne.
Noćni stolić Celdean (crna)




Drveni stolići od masiva evociraju stabilnost i predivno mirišu. Izvrsno se slažu s drvenim krevetom, ali i romantičnim metalnim krevetom. Ipak trebate pripaziti kod održavanja. Šalica čaja ili kave može ostaviti ružan trag. Ako želite doručkovati u krevetu, napitak odložite na podmetač.

Metalni pomoćnici u kombinaciji sa staklom izgledaju lagano i elegantno. Mogu stvarati buku kad na njih odlažete predmete, naprimjer ako usred noći posegnete za čašom vode. Kako ne biste dizali preveliku buku, koristite podmetače i stolnjake u željenoj boji.

Praktičan  i elegantan noćni stolić sa staklom uz koji će vam sve bitno biti pri ruci.
Noćni stolić Dahlia




Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka     . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda  . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke   i prekrivači za vaš krevet.
  • Ormari  . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Madrac . Najvažniji dio kreveta.
  • Podnica . Osim madraca također bitan dio kreveta za ugodan i miran san.

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like