Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) 4 RAZLOGA ZAŠTO KUPITI TABURE

4 RAZLOGA ZAŠTO KUPITI TABURE

by blog.zondo.hr

Tabure je jedan od omiljenih komada namještaja, kako u prošlosti, tako i danas. Malen i univerzalan komad poslužit će Vam u dnevnom boravku, dječjoj i spavaćoj sobi. Vrlo brzo ćete „pasti“ na njegov šarm i poželjeti dizajnerski komad koji će postati glavni ukras Vašeg interijera.

  • Smjesti se u svaki prostor

Prednost taburea je što se lako prenosi i možete ga koristiti u različite svrhe. U dnevnom boravku na njega možete položiti noge kada sjedite u fotelji ili na kauču, a poslužit će i kao dodatno mjesto za sjedenje. Ponekad je uz kauč moguće kupiti i tabure jednakog dizajna. U predsoblju je praktičan prilikom obuvanja ili izuvanja obuće. Izvrsno ide uz kozmetičke stoliće, ali i uz ogledalo u spavaćoj sobi, a može poslužiti i u kupaonici za odlaganje odjeće i sl.

  • Dodatan prostor za odlaganje

Treba Vam prostor za odlaganje deke ili časopisa? Onda je tabure s prostorom za odlaganje pravo rješenje za Vas. Sjedište se može otvoriti ili podići te možete sakriti Vaše stvari. Ako u predsoblju imate tabure, u njega možete odložiti npr. papuče za goste.

  • Zamijenit će i pomoćni stolić

Tabure je prikladan ne samo za sjedenje, jer pojedini modeli mogu zamijeniti pomoćni stolić ili stolić za kavu. To je idealno rješenje za male stanove ili sobe  u kojima trebate univerzalan komad namještaja, prije svega ima i spomenuti prostor za odlaganje. Prikladan je i za veće dnevne boravke kada imate goste, a nije Vam dovoljan stolić za kavu.

  • Ukras svake prostorije

 Slično kao kauči i fotelje, i taburei se izrađuju od različitih materijala. Taburei od kože, eko-kože, pamuka i drugih materijala mogu imati različit dizajn i uzorke. I zahvaljujući tome može postati najzanimljivijim elementom prostorije. Na Vama je hoćete li ga uskladiti s kaučom ili ćete odabrati nešto originalno. Ali dobro razmislite u koju svrhu ćete ga pretežno koristiti. Obično tapeciranje od pamuka se samo održava i čisti lošije od materijala koji je otporan na vodu poput kože.

Imate li kod kuće već tabure ili ga planirate kupiti? Želite ga smjestiti u dnevni boravak ili drugu prostoriju?

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 😊

Komentáre

komentárov

You may also like