Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kreveti 80x200 cm

Ako tražite uži jednostruki krevet, kreveti dimenzija 80x200cm su savršen izbor. Savršena veličina za veću djecu i tinejdžere. U kategoriji dječjih kreveta možete pronaći različite varijante boja ili motive poput autića i kuće. Ako imate dvoje ili više djece i želite uštedjeti na prostoru u dječjoj sobi, predlažemo krevete na kat. Krevet na kat za jedno dijete s ugradbenim ormarom i radnim stolom san je mnogih budućih školaraca. Upotpunite ga zanimljivim tepihom, komodom ili lampom i dobit ćete stilizirano dječje kraljevstvo.  Čitajte više.

Krevet na razvlačenje vrlo je popularan u studentskim sobama. Savršen je za povremeno spavanje prijatelja. Ukoliko su u pitanju kreveti s prostorom za odlaganje deke, posteljine ili prekrivače možete spremiti u taj prostor. Postoje i kreveti s ugrađenim madracem ispod kojeg se nalazi prostor za odlaganje te je stoga takav krevet svestrano rješenje, posebno u vikendicama, ali i u sobama za tinejdžere. 

Priuštite si luksuz uz tapecirani krevet. Visoko, mekano uzglavlje i izbor boja ne samo da će Vam pružiti savršen san, već i moderan izgled cijele sobe. Ugodni su na dodir i savršeno se slažu s ostalim elementima u prostoriji. Odaberite svjetiljku, vreću za sjedenje i elegantan regal i rođena je moderna soba. 

Drveni kreveti dimenzija 80x200cm pogodni su za dječje i studentske sobe. Naravno, mogu se koristiti i u uredu, gostinjskoj sobi ili vikendici.

Ako Vam veličina sobe jednostavno ne dopušta da se počastite većim jednostrukim krevetom, posjetite ovu kategoriju i pomoću praktičnog filtera sigurno ćete pronaći nešto što bi Vam odgovaralo. Za savršen san ne zaboravite na visokokvalitetne podnice i madrace koje možete pronaći i u dimenzijama 80x200cm.

Moglo bi Vas još zanimati:

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati onaj pravi?

Kako odabrati krevet za školarca?

Kvalitetan krevet doprinosi zdravom snu

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.